måndag 25 augusti 2008

Shoppingenstöringar är vi (nästan) allihop

Jag shoppar - var god stör ej! Foto: Mr H

63 procent vill helst shoppa ensamma och 19 procent vill bara ha shoppingsällskap ibland. Det visar undersökningen jag har uppe på min blogg just nu (som visserligen inte är så himla statistiskt säker eftersom bara 36 personer svarat i skrivande stund). Men jag tror ändå inte att resultatet ligger långt bort från sanningen.

Jag hör själv till dem som helst slipper sällskap när jag verkligen vill ut och köpa saker. Tråkig som jag är tror jag att vet bäst själv vad som passar och inte passar. Sen känner jag mig mer effektiv om jag ger mig ut på egen hand. Fönstershoppa och inspirationstitta är däremot en helt annan sak - då vill jag gärna ha sällskap :-)

Hur tänker ni?

, , ,

10 kommentarer:

carolina sa...

jag håller helt med dig! har jag siktet inställt på saker jag vet att jag vill köpa är det lättast att göra själv. smakråd eller inte, man gör ju ändå som man själv känner är bäst i slutändan liksom...

Helena at ROOM and serve sa...

Nej nej, inget sällskap, no comments när jag provar kläder. Det är ju hur jobbigt som helst. Ha ha, bättre att ses på en fika efteråt :)

Sassy sa...

Det är ju galet att äta lunch så tidigt! haha!

JAg föredrar också att shoppa själv, visst, ibland är det kul att ha sällskap, men när jag ska shoppa ordentligt vill jag göra det i min egen takt.

Karin sa...

jag har gärna min bästa kompis med.. som jag vet har bra smak:) annars får det va:)

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Ja det känns lättare att shoppa på egen hand. jag brukar liksom springa fram på stan.

KarinW sa...

Det är roligast att ha sällskap men har man lite tid och mycket man måste handla då vill jag vara ensam!

anna sa...

Nej, och jag tycks inte vänja mig.. skriftliga salstentor är och kommer förbli läskiga!

Jag valde "Ibland".. det där varierar så mycket, ibland vill jag ha shoppingen som en social grej och ibland känner jag för att vara mer målinriktad och gå på egen hand.

Nergårds-Emma sa...

Ibland är det kul att gå på stan med en kompis och kika lite, men jag föredrar att shoppa själv eller tillsammans med mamma. Min mamma har samma smak som jag så därför går det bra. Jag är tvärsäker på vad jag gillar för något och vill inte ha smakråd :-)

MissStorm sa...

Jag shoppar helst med mamma. Efter alla år har vi fullständig koll på vad den andra tycker om och passar i. Jag skulle kunna ställa mig i provhytten så skulle hon kunna komma med precis de plagg jag själv skulle ha valt. Mamma är också ett fullständigt ärligt smakråd. Heja min mamma! :D

Kram
MissStorm

shoebox sa...

Jag föredrar att shoppa själv om jag verkliegn har tänkt köpa något. Det är som meditation att gå på stan själv tycker jag. :)
Men det är klart, en fika på stan och fönstershopping är alltid trevligt :)