tisdag 26 augusti 2008

En hel jäkla bok

Bild från Target.com

Hur coolt är det inte att få reda på att det finns en HEL BOK om mitt efternamn? Det här får man bland annat reda på i den amerikanska boken "The Manstrom Name In History" (många i vår släkt utvandrade till USA på 1800-talet):

"In the book you'll find out about where people with the Manstrom last name originated. You may discover the countries and ports they left behind, the ships they sailed and more. You'll get a better idea of where people sharing the Manstrom name settled and where they may reside today in the United States, Canada, England and other countries. You'll get all this information and much more in your Manstrom family name book."

Tack snälla Helene för att du tipsade mig om den här boken!

, , ,

11 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Coolt, släktforskning är något som jag är väldans nyfiken på! Att ha en hel bok att läsa är ju inte helt fel! :)

carolina sa...

vad roligt! vi har en släkttavla och böcker hemma,. dessvärre på tyska efetrsom pappa coh dem är därifrån :P men intressant är det! angående smycket är det ett eget ihopplock av en ring som efva attling designat till sina champange-glas och som jag kommit vöer i och med att min kompis är glasblåsare, och hjärtat är ett glashjärta jag köpte på smyckesparty. gillar att fixa själv ibland :)

milla sa...

Åh vad kul med en bok om sin släkt! Det är nästan ännu mer spännande när det är ens släkt långt bak i tiden också :o) kram!

Little Peaché sa...

Sv: De är grymma. Min mamma har redan köpt två stycken! =)
Hur blir det med shoppingen? FInns det mer än en Beyond Retro butik i sthlm?

kram på dig

delinda sa...

intressant =)

Kjersti sa...

Gud vad häftigt. Trots att det var långt i från glamoröst att utvandra, känns det lite glamoröst att ha släkt over there. Min familj var så tråkiga att de kom tillbaks till Oslo efter första världskriget. Med det var rätt så coolt att åka till Little Scandinavia i Brooklyn och promenera i kvarteren vars min farmors mor och far bodde. Ett lite äventyr.

milla sa...

ja det vore kul! :o) Kikar in här ikväll och kollar! ;o) kram!

Månström Helene sa...

Pappa min var här nyss på en fika, berättade om Dig Petra och boken och en ev. träff - gissa om han vart intresserad!! Månsgården - fars morfars :-)

Miss Agda sa...

Vad coolt!!

MissStorm sa...

Åh, så kul! Vi har en bok av någon som släktforskat i vår släkt, men den är ganska torr o rabblar mest namn o vad folk jobbat med. Det där ser ju spännande ut!

Solli sa...

Vad coolt! Den boken måste du ju ha i din bokhylla ;o)