söndag 24 augusti 2008

Fantastico - en utmärkelse till!


Solli som driver en av mina favvobloggar, "What's eating Solli", har varit gullig och gett min blogg en utmärkelse. Att jag enligt henne tipsar om allt från "shopping till läckra bakelser" - kan det vara mer huvudet på spiken?

Med denna utmärkelse följde en liten utmaning också, nämligen:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.-->jag nominerar alla mina läsare
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you've nominated.

Här kommer 7 andra favvobloggar:

1. What's eating Solli? (man kan inte annat än älska "smoothiedrottningens" härligt livsbejakande blogg som tar upp viktiga ämnen som pain au chocolat, hur man fixar naglarna och hur snygg Jude Law egentligen är...)
2. Nergårds-Emma (hela den här fantastiska tjejens blogg andas blommor, romantik, livsglädje och kärlek. Går in varje dag för att drömma mig bort bland mormorsrutor och blommönstrade sängöverkast.)
3. Sassy (en ny bloggbekantskap som drivs av en cool tjej som liksom jag älskar Friskis & Svettis och shopping. Hon har dessutom fått mig att börja frekventera Monki vilket jag inte trodde var möjligt. Och så lägger hon upp superfina bilder, nu senast från London.)
4. Petra bloggar (kan man annat än digga bloggen som drivs av ens namne, som har humor så det smittar av sig och som gör att den ruggigaste morgon genast blir lite gladare när man läser hennes roliga inlägg?)
5. Linas sida om mat (den här tjejen delar med sig av de smaskigaste recept och hon öppnar mina ögon för smakkombinationer jag aldrig testat förut men som genast blir favoriter. Missa inte!)
6. Käthe (hon skämmer bort sina läsare med en otrolig uppdateringstakt, dagens outfits, tävlingar, rabattkoder och annat smått och gott. Dessutom har hon fått mig att upptäcka en massa nya webbutiker, vilket jag - men inte min plånbok - är väldigt glad för :-)
7. Ellas inspiration (jag fick en utmärkelse av henne häromveckan och jag kan inte annat än återgälda den eftersom den här bloggen har stenkoll på det senaste inom inredning. Sedan gör Karin fantastiska dukningar som hon tar lika fantastiska bilder av, liksom en massa andra bra blogginslag som fototriss, tävlingar med mera.)

Sen finns det såklart femtioelva andra bloggar som jag försöker följa varje dag, men de kom inte med den här gången. Ha en toppenkväll allihop!

14 kommentarer:

Sassy sa...

Tack så hemskt mycket!
Åh, jag blir så glad och alldeles varm!

Massa kramar!

Sassy sa...

Jag gillar din blogg med och är så glad att jag har hittat den!

Ullis/Leva på landet sa...

Grattis till utmärkelsen! Gillar också att titta in här du bjuder på så mycket.

KarinW sa...

Grattis grattis!
Vad kul, jag gillar också din blogg och tittar in nu och då!

smilla sa...

Grattis till utmärkelsen!
Känner igen och läser några av dom du lämnar den vidare till, andra är helt nya ska bli spännande att läsa dom.
mvh smillasplats.blogg.se

Käthe sa...

Tusen tack!! :)

Att ha det gott sa...

Kul Här var det lite nytt att kika in på

CityGirl sa...

Hade det funnits pengar så hade jag iaf gjort det. Men nu gör det inte det och därför blir det till att stanna här så länge *suckar*

Karin sa...

uha, synd att jag inte alls gillar ärtsoppa:p kom med nåt gott istället haha.. huuum fast kanske var jag som började:D hoppas helgen varit fin!

Nergårds-Emma sa...

Åh, tack så mycket :-) Du skriver så snällt om mig, jag blir så himla glad!
Nu ska jag iväg så jag får återkomma till utmärkelsen sen. Din blogg är förresten en av mina stora favoriter, jag kikar in här flera gånger om dagen!
Kram!

Little Peaché sa...

Sv: Jag börjar skolan denna vecka så jag vet inte riktigt hur mitt schema ser ut. Men kanske vi skulle kunna ta en sväng dit på lördag? Vid 14.00 tiden?

Kram på dig

Ellas Inspiration sa...

Grattis!!!!

och TACK för dina fina ord om mig, är du säker på att det är rätt blogg?... Ha ha!!!! TACK gulliga du!!!

Kram Karin

Solli sa...

svar:Ja, en smoothie-blogg hade inte varit helt fel! Bara jag blir sponsrad med frukt,bär o filmjölk så skulle jag nog kunna se till att göra nya smoothie varianter varje dag:o)

Tack för nomineringen! O du vet att jag gillar din blogg lika mkt ;o)

Josiee sa...

va skoj:D