måndag 1 september 2008

Tack, Rocketqueen!

Jag blir så glad när ni kommenterar det jag skriver. Och extra glad blir jag för kommentarer som den som underbara bloggerskan Rocketqueen skrev till mig i morse apropå inlägget om mitt dåliga foto-självförtroende. Den var så bra att jag tycker att alla ni borde få ta del av den:

"Yay för boostande! Alla är värda en bra självkänsla men man måste jobba för den själv! Tycker du är en superhärlig tjej som har hela livet framför dig, underbara förutsättningar, och visst har du en positiv inställning i grund och botten? Ta vara på den fina människa som är du, ta för dig i livet och tro aldrig att du är mindre värd än någon annan! Heja Petra, våga och vinn!"

Tack, sånt värmer in i själen. Missa för allt i världen inte Rocketqueens underbara blogg som är späckad med skönhetstips och fina bilder på bloggerskan själv!

5 kommentarer:

rocketqueen sa...

Åh, vad härlig du är! Nu är vi inne i en peppande uppåtspiral, för jag blev alldeles extra glad av att läsa det här inlägget från dig! :)

Vi får fortsätta boosta varandra, för man kan aldrig få för fullt i förrådet med bra självkänsla! Och har man mer själv kan man också ge mer till andra, som i sin tur genererar ännu mer. Man har inget att förlora helt enkelt, tvärtom!

Kram på dig, du är underbar!

Little Peaché sa...

Sv: Strumpebrallorna köpte jag på rea! =) Helt galet mönster faktiskt!

Kram på dig

HannahSthlm sa...

Vilken härlig kommentar! Sådant värmer!:) Hoppas du får en fin måndag!

Emelie sa...

Hej! Vilken fin blogg du har! Har du testat att klicka på registrera när du klistrat in rabattkoden? Den funkade iaf. förra veckan när jag beställde. Hade bra!

Ellas Inspiration sa...

Visst är det härligt med lite uppmuntran ibland!!

Ha en bra dag!

Kram Karin