onsdag 17 september 2008

Frågor och svar 1

Bild från impawards.com

Och jag som inte trodde att någon skulle fråga något... Så fel jag hade! Kul att ni är nyfikna på mig och vilka bra frågor ni ställde. Här kommer en första omgång svar:

Hrm..ok, du verkar ju vara en fena på det här med hälsokost osv. Brukar du använda ekologiska/miljövänliga hudvårdsprod. isåfall vilka? Tack för en inspirerande blogg! /Tina

- Fena vet jag inte, men jag är nyfiken på hälsokost och suger åt mig all ny information jag kan hitta. Jag tror inte att alla hudvårdsprodukter jag använder är ekologiska/miljövänliga (tyvärr), men jag brukar ofta använda produkter från Lisen Organics och Weleda. Bland annat vill jag rekommendera Weledas ansiktskrämer, särskilt den med mandelolja.

Vilket härligt initiativ! Jag skulle vilja veta vilka dina favoritprogram är på tv? Kram Sandra

- Mina favoritprogram varierar, men just nu gillar jag House, Top Model, Project Runway och Efterlyst.

Nu kör vi mer privat. :-) När träffade du din "Mr H"... och hur? /Alexandra

- Jag och Mr H (som egentligen heter Håkan) träffades på nätet, genom den finfina sajten Shortcut, som egentligen inte är någon dejtingsajt utan en sajt där man knyter yrkeskontakter. Men tydligen kan andra typer av kontakter knytas också ;-)

Rötter i Lappland, utveckla? :0) /Livet i byn

- Min pappa är född i en liten by (Torneträsk) väster om Kiruna, längs med Malmbanan.

OK, vilken kändis skulle du helst vilja göra ett matreportage med? Varför? Vem är din stilikon? Hur kom det sig att du började träna? När började du? /Sassy

- Bland kändisar skulle jag gärna vilja bjuda in Mick Jagger, så att han kunde laga den hälsosamma mat som det sägs att han äter för att hålla sig i så fin form. Har inga direkta stilikoner, men sneglar just nu mycket på bland andra Sarah Jessica Parker och Madonna. Jag har tränat så länge jag kan minnas, det började när jag var runt 7 år med tennis och simning, sedan gym och aerobics och just nu är det Friskis & Svettis för hela slanten. Vet inte hur det kom sig att jag började, att träna och hålla igång är naturligt i vår familj så det gick nog av bara farten :-)

,

1 kommentar:

Livet i byn sa...

Vad roligt att få veta lite mer on dina Lappländska rötter. Jag har alltid tänkt på det som stått i din presenation men aldrig fått mig för att fråga förut.

~Livet i byn