tisdag 23 september 2008

Överraskningarnas webbshop

Bild från Forever21.com

Få webbshoppar skapar sådana köpcravings som amerikanska Forever 21. Så fort man tror att man äntligen hittat det man behöver för en tid framåt så raseras allt när man surfar in här. Tro mig, det finns ALLTID något som man bara MÅSTE ha. Nu ska jag sluta gå in här...eller åtminstone begränsa besöken en aning... Bara älskar det blommiga fodralet och de matchande skorna.

, , , ,

8 kommentarer:

carolina sa...

den har funnits länge den sorten! helt underbar=) ja, en separat blogg med choklad, glass och godis-sorter vore skitkul. jag är också inne på forever 21 emellanåt. så fina grejer! är frakten dyr?

Tjohalias blogg om inredning sa...

Då är det nog bäst jag håller mig borta från den siten :)
Svar: Jag snackade lite med arbetskamraterna angående träning på jobbet. Då kom onsdagsgympan på tal, men det var få som går på den nu. Funderar på friskis och svettis eller Stallet. Det får bli att kolla upp det lite närmare. Kram Sandra

anna sa...

Är nästan glad att det blir så pass mycket i porto + tull annars hade jag beställt plagg därifrån på daglig basis!
Däremot blev jag lite besviken över Forever 21-butikerna i N.Y som jag tyckte kändes väldigt röriga och utrensade i storlekar..

Caroline sa...

underbart. skorna är sagolika. =)

melanie sa...

åh va snyggt! men sådana klackar skulle jag aldrig kunna gå i, haha. max 2-3 cm gäller för mig annars kan jag inte gå;) men denna outfit på dig skulle vara en riktigt knockout! :)

Nergårds-Emma sa...

Underbar klänning!

Hanne sa...

Jeg elsker den butikken, de har så mye fint:) Litt farlig å gå inn der, kan fort bli dyrt;)

MissStorm sa...

Ååååhhhh! Underbara skor! Precis i min smak! Höga klackar och rosa... Vill ha nu!