fredag 26 september 2008

Jag är bönhörd!

Bild från Klingel.se

Carina gjorde just min dag genom att tipsa om den här fantastiska, leopardmönstrade fleecejackan. Jag tror inte ni förstår hur intensivt jag letat efter leopardmönstrade friluftskläder, så när sådana här saker dyker upp bultar hjärtat lite snabbare. Låt gå för att fotomodellen på bilden bär citykläder i övrigt - jag är övertygad om att den här kommer funka finfint i bushen!

, , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

Petra Bloggar sa...

Haha, jag trodde att det var DU på bilden, inte helt olika när man tittar snabbt sådär, och du... den kommer att funka förträffligt i buschen på en tjej som dig! inget leopardmönstrat tält ännu? det vore ju hur soolt som helst! :D
du borde höra av dig till någon tälttillverkare och tipsa om din idé och erbjuda dig att promota den på bloggen, vem vet de kanske tycker att det är en idé med klös i ;-)

KRAM

Att ha det gott sa...

Jag tyckte att den liksom bara *röööt* PETRA

Nergårds-Emma sa...

Vilken tur! Du kommer att bli jättefin!

Sandra sa...

Snygg! :)

Anonym sa...

Jäkla tur att du ÄNTLIGEN fick tag i en leopardmönstrad historia! Sicken fasa om du hade stolpat ut i naturen i nåt som - (vågar jag säga det...? - faktiskt är anpassat för var du befinner dig. Lite för mycket "Living on the edge".

Tänk dig själv - hasselmössen, ekorrarna och (de ack så viktiga) fotograferna tvingas genomlida vintern med vetskapen att nån bloggarkvinna som är känd för... tja, nånting har hon säkert gjort... ger sig ut i vildmarken i modeoriktiga kläder!