söndag 14 september 2008

Hemma!

Bild från H&M

Jag tänker inte skriva "äntligen hemma", för det är inte sant. Helst hade jag velat stanna kvar i fjällen åtminstone en vecka till. Det kändes jättejobbigt att åka när vädret var så fantastiskt. Nu ska jag sluta överösa er med fjällbilder och bryta av med en mer citybetonad klädstil.

Kappan från H&M ovan är jag sugen på att klicka hem (den är lite varmare än den rosa kappan jag bloggade om tidigare), men blev lite sur när det stod "leverans oktober". Varför har de så långa leveranstider på H&M? Surt, jag vill ju ha kappan tidigare än så.

, , , , ,

4 kommentarer:

Ellas Inspiration sa...

Välkommen tillbaks du också!

Vi har verkligen haft motsatta kontraster under veckan. Du i Fjällen och jag i USA!

Kram Karin

Livet i byn sa...

Välkommen hem!! Det verkar som om Ni haft en kanonvecka. Skönt med fint väder!

~Livet i byn

Miss Agda sa...

Kul att du är tillbaka!!
Och det verkar som du haft det helt underbart i fjällen! Undrar när min nästa fjällvandring blir.. Har ju inte så mkt semester eftersom jag nyss bytte jobb så bara att kunna åka till NY snart kräver lite fixande. Så får nog vänta ett tag.... Får försöka komma till naturen utanför sthlm på helgerna.

melanie sa...

förstår att du inte vill hem;) ibland är en vecka alldeles för kort tid, speciellt när man är på ett sånt underbart ställe. och du, härliga fjäll/naturbilder kan man aldrig få för mycket av:)

välkommen hem!