torsdag 4 september 2008

Våga vägra vatten till maten


Eftersom jag är livsnjutare tycker jag att även den frystorkade maten på fjällturen förtjänar god dryck. Men tunga flaskor har man ingen lust att släpa på - så Systembolagets minitetror är den perfekta lösningen. Dessutom är innehållet överraskande gott. Från vänster:

- Lakrits, blåbär och bigarråer kännetecknar smaken i röda Lazy Lizard (2256), 250 ml. Funkar bäst till gris- och kycklingrätter.
- Härlig smak av tropisk frukt, citrus och krusbär har vita Grand Sud (3790), 250 ml. Gör sig bäst till fisk- och kycklingrätter eller som pratvin.
- Åkesson Terra dell'Oro Bianco med smak av äpplen och nötter är ett vitt vin som funkar bra som pratvin eller till fisk (12443), 250 ml.

, , , , , ,

10 kommentarer:

Sassy sa...

Åh, vad mysigt det verkar att dricka vin på fjället!

milla sa...

å tack, vad kul att du gillar bilderna! :o) kram

carolina sa...

åh, dom där är så söta. som små festisar nhästan :P jo, klart jag kan skicka, du får maila adressen bara, hehe ;) vad tyckte du om den med fikon & mandel då? :)

Sassy sa...

Just det: jeansen var från Divided! Hittade dem på rea för ett tag sen! Men jag trodde att du började komma över din ungdomsaffärsnoja?

Vera med flera sa...

Ja, visst är dom smidiga!! När jag och min kompis var på bio för att se mamma mia hade vi med oss varsin sån liten vin-tetra :D

Puma sa...

åh. fjällen - mysigt! då får du se vad det är när du kommer tillbaka, om du hinner tillbaka till den 19:e det vill säga? :-)
tyvärr har det inte riktigt med mat och inredning att göra, eller jo - om du tycker det är vackert med silverbestick (det gör jag). annars samlas det mest annat silver och guld här. och diamanter!

MissStorm sa...

Vad kul du är! Släpa med vin upp på fjället! En sådan fjällvandring skulle jag också kunna tänka mig! :D

stina sa...

ja va riktigt göttans vill jag lova..bättre än detta höst väder:P

lina sa...

Vad mysigt!!! Lazy lizard låter gott tycker jag!

KATE sa...

Åå, tack för tipsen! SÅnna här tips gillar jag!