måndag 22 september 2008

Kan ingen tejpa ihop munnen och näsan...

...på folk som hostar och nyser rakt ut? Det är förkylningstider här på jobbet och en del har tagit sitt förnuft till fånga och stannat hemma. Andra förpestar tillvaron för oss andra och ser till att vi troligen också snart blir sängliggande... Grr.

8 kommentarer:

melanie sa...

nej, jag blir bara så trött. fattar verkligen inte hur personer som hon funkar, när man gör så:/ så jävla dålig stil verkligen. ursch!

jag fattar inte heller varför folk är på jobbet när dom är sjuka, dom borde också skämmas! åh, idag är jag nog arg på allt och alla, hahaha:)

Nergårds-Emma sa...

Blää, jag hatar också sånt. Jag brukar försöka hålla andan på bussen, men det är svårt att göra det i 30 minuter :-) Jag har bacillskräck och spritar mig alltid när jag kommer hem.

Jag ska visserligen på bio trots att jag är förkyld. Men jag har varken snuva eller hosta - jag är bara hes :-)

HannahSthlm sa...

Du är väl med i min tävling där man kan vinna ett HOPE-smycke från Barncancerfonden? Tillsammans kan vi göra nytta!:) Kram!

helena sa...

choklad och lakrits tillsammans kan det va gott? hmm..undrar det jag..

Rosa Hemmet sa...

Tjo! Jag måste erkänna att jag är på jobbet fast jag är sjuk... Men jag har inte råd att vara hemma, har vart sjuk så mkt i år :( Hostar och nyser inte rakt ut iaf! :p Hoppas att du klarar dig från förkylningen, för den är verkligen HEMSK! Ha det fint Petera! :D

helena sa...

vad trevligt..att du träffade syrran jo..jag vet att hon skulle dit idag.

lina sa...

Jo, det tycker jag också att någon kan göra!!! Vill inte bli sjuk!

Solli sa...

håller helt med! ibland önskar jag att man kunde ha på en osynlig mask som filtrerade luften från förkylningsbaciller..inget kul att bli smittad när man är mån om sin hälsa och äter massa vitaminer o superbär ;o)