fredag 19 september 2008

Snygga höstspiror

Bild från H&M

Någon mer än jag som gillar mycket färg på benen i höst? Jag har köpt strumpbyxparet till vänster och funderar på att köpa det orange/bruna också. Färgglada ben kan verkligen pigga upp en höstoutfit. Den cerise färgen är otroligt snygg i verkligheten (vilket inte riktigt framgår av bilden.)

, , , , , , ,

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul det är att läsa alla frågor och svar :-)
Jag har köpt samma strumpbyxor i färgerna rosa/lila. Har även beställt blå/turkost. Dom är så snygga och sköna!

Miss Agda sa...

Japp, jag gillar färgglada strumpisar!
Svar: Jag jobbar ju på bank (fast inte på bankkontor utan på huvudkontoret) och bankvärlden är oerhört konservativ- kostym som gäller för män osv. Så har man jeans så måste man iaf ha kavaj och "kontorsaktiga" skor. Inte alltid så kul då man känner för att ha avslappnade kläder + det blir dyrt i längden. Riktigt bra kavajer/kostymer kostar ju massor (men o andra sidan håller i flera år)

Anonym sa...

Måste börja tänka på mat och motion,efter att min man gick bort har jag gått upp 20 kg..och fått kärlkramp,Jag hade ingen aning om att man kan gå upp i vikt av stress??Jag hamnade på akuten och det var läskigt..jag har införskaffat mig en stepupmaskin.sedan fick jag säsongerna av Desperate Housewife av ungarna i present..så ett avsnitt-50 min på maskinen..än så länge inget resultat..I dag ska jag shoppa lite tänkte jag..Överknästrumpor står på önskelistan! Hoppas att din fredag blir bra!! Kramis kalasis!

KATE sa...

Underbara färger!

Har precis läst dina "svar" på förgående inlägg. Verkligen kul att "lära känna dig". Och fått en massa roliga tips nu !

Tack!

Anonym sa...

TACK snälla söta:)!

Vilka härliga höst färger!:)

Hoppas att du får en härlig start på helgen:)

Anonym sa...

oj...det var mycket att läsa igenom....har ju vart ganska borta ett tag så jag har inte läst några bloggar men nu har jag tagit igen det.

Själv köpte jag paret från h&m som var orangea och vinröda....jättefina men lite för tunna för en fryslort som mig.

Vi får nästan ta å se till å ta en låååångpromenad en höstdag snart:)

kramar

Anonym sa...

Jag gillar mest svart och grått, nyligen köpte jag ett par beige/grå strumpisar från Lindex. Det får nog bli min färgklick den här hösten ;)

Anonym sa...

oj, ja, vad läckert! det ska jag absolut kolla närmare på! tack för tipset.

Anonym sa...

Älskar färg på benen :)
Puss.