torsdag 25 september 2008

Fina butiken-fobi

Bild från Indulgencehandbags.com

När jag var i Palma nu senast fick jag syn på turkosa drömväskan från Prada i skyltfönstret i tjusiga butiken. Tvekade både en och två gånger innan jag vågade mig in. Något som jag verkligen ångrar så här efteråt - tror aldrig jag någonsin blivit så synad från topp till tå och ignorerad av personalen i den här butiken. Usch och fy! Jag gjorde det stora misstaget att fråga vad väskan kostade och då pep den snipiga expediten "around 1 000 euros". Tydligen ansåg de att folk som går in där inte ens behöver veta priset för att köpa något...

Den här traumatiska upplevelsen gör att jag nu inte vågar mig in i så kallade tjusiga butiker. Hur är det med er? Delar ni mitt problem eller har ni tips på hur jag blir av med det?

, , , , , , ,

4 kommentarer:

Miss Agda sa...

Jag kan känna precis som du, man kollar iaf först igenom vad man egentligen har på sig just då så man ser någorlunda proper ut. Då jag har min låne-Mulberry på axeln så vågar jag gå in i Mulberry-butiken och klämma på deras Bayswaters. Ganska sjukt att man ens behöver tänka på det faktiskt -vem som helst kan ju ha sparat ihop till en dyr väska oavsett vad man tjänar.
(Då jag bodde i Tokyo så var LV-väskor väldigt inne och ALLA teenagers hade såna och inte kan jag tänka mig att precis alla kommer från rika familjer utan de hade typ sommarjobbat och sparat ihop till dem.)

HannahSthlm sa...

Men har du varit på Mulberry butiken lr i LV butiken i Sthlm? Så otroligt trevliga och tillmötesgående! Där kan jag verkligen rek. besök flera gånger om!:)

Sofie sa...

Jag vågar inte heller :-(
Var i New York förra veckan och vad jag ville gå in i finbutikerna, men mardrömmen är just att bli synad så som du blev.. Hua!

nathalie sa...

om jag har trista kläder och inget smink på mig går jag inte in i fina affärer, men annars så.. men jag känner mig alltid så vilsen! ;)