måndag 1 september 2008

Min lunchfavorit just nu



Är ni sugna på en god lunch i city rekommenderar jag restaurangen Publik i PUB-huset. Lite dyrare, men också mycket fräschare och godare. Jag gillar att man kommer ut med maten och att brödet är hembakt och innehåller surdeg. För att inte tala om parmesansmöret till - klart beroendeframkallande... Dagens kanongoda lunch bestod av marockansk lammgryta med couscous och korianderyoghurt och kostade 95 kr.

, , , , , , ,

8 kommentarer:

lina sa...

Herregud så gott det där ser ut!!!! Nu gav du mig just inspiration till framtida matlagning, man tackar!

Miss Agda sa...

Det ska jag prova! Tack för tipset!

Anonym sa...

Ser supergott ut! :)

Anonym sa...

mums! det där såg riktigt gott ut :o)
Och brödet låter som att smaka gott det med...mmmmmmmMmmmm

svar: tack för alla fina kommentarer på min blogg! Jag älskar att ta bilder..men det blir svårt när jag bara har min självutlösare på kameran till hjälp ;o)
På hälften av bilderna ser man mig bakifrån som försöker springa så långt ifrån kameran som möjligt samtidigt som jag försöker hinna med att posa....ja, det är en himla process :o)

Anonym sa...

Ja detta ser onekligen superläckert ut! Hinner vi få till detta i veckan Petra? :)

Anonym sa...

Såg ju kanske hur gott som helst ut!

Anonym sa...

såg gudagott ut! älskar lamm i alla dess former. har aldrig ätit marockanskt, lite dåligt med sådana rätter här i västerås. går ju alltid att laga själv visserligen...men ;)

Anonym sa...

Det där stället ska jag komma ihåg tills jag kommer till storstan nästa gång(år!)Vi gick på ett rejält bottennapp i somras så det är alltid bra med tips!