måndag 6 oktober 2008

Jag - en bluff?

Hur ofta känner ni så? Vid sidan om mina fuldagar är de här dagarna värst - när man bara sitter och funderar på varför man gör det man gör...

Vilken är er bästa kur mot sådana känslor?

9 kommentarer:

Free Fashion Pia sa...

Att inse att faktiskt ALLA andra har såna dagar och såna tankar ibland! Det är helt mänskliga tankar, så länge de inte tar över fullständigt :-)

Hanne sa...

Som hun over her sier så har nok alle sånne dager... Man må bare være glad for at man har det man har, at man har en jobb man trives i, at man har en mann man elsker... Kanskje kjøpe en ekstra god lunsj eller kaffe som kan sette fart på humøret:)

AnneliH sa...

Ja, jag kan bara stämma in i föregående talare ;)...alla har vi sådana Ups&Downsdagar men det du kan göra är att stanna upp och fråga dig själv; Hur vill jag må? Vad behöver jag göra åt det?...några tips bara. Det kan ju vara svårt att stanna upp och göra det...men då blir man ju medveten om att man kan förändra OM man vill. Ha en bra dag!

Marielle sa...

Alla har väl såna dagar ibland, min är idag eftersom jag är supersjuk har tappat rösten dessutom. Ska sätta på en film snart så jag slipper tänka mer på det. Kramar

Käthe sa...

Ja, visst! :) Jag tror det är mycket sunt.

Jenny sa...

Jag tror vi behöver de där (reflekterande) dagarna, för att kanske omvärdera saker och ting i livet, eller lära oss uppskatta saker alltmer.

Acceptera, lyssna och prata.
Jag tror vi alla är hjälpta av att höra varandra dela med sig av sådana här stunder och dagar, annars är det lätt att tankarna far iväg och man tror man är ensam om att fundera.

Så när du vaknar upp pigg och glad igen nästa gång, har du säkert funnit att du uppskattar det än mer då. :)

Annars brukar en skön egostund (bad och ansiktsmask?) och ett glas vin hjälpa. ;)

Caroline sa...

trodde inte jag heller, men nu har jag gjort det och jag är inte mycket gladare för de. =)

Förstår vad du menar, jag brukar leta efter nått roligt att sysselsätta mig med så jag har nått att se fram emot, men som sagt alla ha de här dagarna och av nån anledning brukar det ofast vara just måndagar som är så.. ?

Nergårds-Emma sa...

Jag brukar alltid känna så när jag har pms, men nu har jag ju fattat vilka dagar det är och insett att det går över. Då är det lättare. Annars vet jag inte. Kanske du kan göra små listor med vad du är nöjd med och inte nöjd med?
Kramar!

Solli sa...

sådär kan jag också känna ibland, varför vet jag inte. Ngt botemedel vet jag inte om det finns, men reflektera över det du gör och varför du känner så kanske du kommer fram till en förklaring som leder till en förändring?
det lät enkelt..men är svårt i verkligheten