måndag 6 oktober 2008

Det här gillar vi

Hurry Curry, som ligger vägg i vägg med Indiska, har stans kanske godaste lunch. Dessutom är lunchserveringen oerhört välbesökt, vilket förmodligen tvingat fram skylten ovan. Någon mer än jag som är allergisk mot paxning av plats (även om jag själv syndat ett antal gånger i pressade lägen)?

, , , , ,

5 kommentarer:

Helena sa...

Jag måste nog erkänna att jag syndar ofta, äter visserligen inte ute ofta men när jag gör det har jag nästan alltid barnen med mig. Att försöka leta bord med en fyraåring och en ettåring i hasorna plus mat i händerna är inte roligt alls...

nathalie sa...

paxning kan göra mig såå irriterad! ;) det känns som något man gjorde i lågstadiet, jag fattar inte att vuxna gör det!

mia sa...

Nej det är inget jag stör mig nämnvärt på eller tänker på som fel. Ofta är man ju två och då går den ena och sätter sig medan dena andra beställer. De som "paxar" sitter ju inte där för sittandets skull, de är ju kunder med.
Han borde vara överlycklig över tillströmningen av kunder - kanske dags för expansion istället?

Kram Mia

Käthe sa...

Jag kollar alltid upp så det finns plats om jag har möjlighet, om sonen är med alltså. Ingen hit annars. :)

MissStorm sa...

Bra skylt tycker jag! Irriterande att stå med sin mat och inte få sittplats och se folk som sitter vid bord och inte har beställt än! Jag kollar ju att jag ska få plats att sitta innan jag beställer. Hade det inte funnits lediga platser hade jag inte beställt... Oj, nu jagar jag nästan upp mig över detta! :)