onsdag 22 oktober 2008

En stund för mig själv


I och för sig har jag ganska många stunder för mig själv nu när pojkvännen veckopendlar. Men att någon gång ibland få krypa upp i soffan med en tallrik kylskåpskall yoghurt och hemmagjord müsli är svårslaget. Frukostfreak som jag är kan det närmast liknas vid en religiös upplevelse...

Några har frågat efter recept på den här lyxiga GI-müslin - och jag lovar att det kommer ikväll! Ska bara skriva ner det först...

, , , ,

13 kommentarer:

Anonym sa...

shit, vad smarrigt det såg ut... det är alltså nu jag ska springa till affären och köpa fil istället för att ta upp bullar ur frysen och äta till frukost... Hmmm...

Anonym sa...

Ja, jag har också använt den randiga halsduken från goodiebagen. Och den där smooting-cremen från OSIS+ var as bra till mitt frissiga hår. :-)

Anonym sa...

Har du nån speciell spökhändelse då? ;P

Mia sa...

Vad skönt då behöver jag inte ha dåligt samvete på de snuskiga summor jag lägger på alla dessa blader...

Frukost, en religiös upplevelse. Ja, jag kan nog hålla med om det. Det är tanken på frukost som överhuvudtaget får upp mig ur sängen!

Kram Mia

Marta sa...

ser gott ut det där! : )

Miss Agda sa...

Mmm, ser gott ut! När kommer receptet :)?

Anonym sa...

Ååh vilken god frukost, själv hinner jag bara kasta i mig en macka på morgonen :)

Anonym sa...

tack:)
mumma frukost :)

Anonym sa...

Vad duktig du är på att äta nyttigt frukost. Själv har jag svårt att få i mig frukost i överhuvudtaget, blir på sin höjd en filtallrik eller tunnbröd (; Eftersom jag för det första inte är hungrig tidigt på morgonen och prioriterar att sova in i sista minut, hah ojoj när skall man lära sig?! Ha en bra dag!

Anonym sa...

Hej! Fin blogg du har till att börja med.
Såg ett inlägg du skrivit i en annan blogg om ekologisk brödmix.
Personligen använder jag inte Brödmixar men råkar ändå veta att det i september kom ut Ekologisk brödmix från "AXA Kornkammaren" som är ett nytt "varumärke" från AXA.

http://www.axa.se/sv/Vara-varumarken/AXA/axakornkammaren/

Även "Finax" har 2st ekologiska brödmixer och där sitter "jästpåsen" påklistrad på förpackningen..alltså tillsätts bara vatten!

http://www.finax.com/se/display/produkter/ekologi-brodmix.aspx

Lycka till med Ekologiska brödbaket!

Med vänlig hälsning // Vicktoria (nu nybliven bloggare woohoo)

Ida sa...

Yoghurt är mums! Skulle kunna leva på det! Gjorde jag iofs under nästan ett års tid också.. Ung och dum som man var :) Åt väl en himla massa godis och en pizza ibland också, haha! Tur man vet bättre nu :)

Anonym sa...

herregud vad gott det såg ut!

Anonym sa...

ser jättegott ut! hoppas du lägger upp receptet snart :o)