tisdag 21 oktober 2008

Jag hatar mina biceps!

Bild från Asos

Ibland är livet hårt. Som till exempel när man äntligen får hem paketet från Asos, förväntansfullt river upp förpackningen och provar plagget. Bara för att konstatera att mina simmarmuskler ställt till det för mig - igen. Jag blir galen! Är det någon som vill ha mina biceps? Jag säljer dem billigt!

(PS: Några undrade vilken storlek jag beställde - det är storlek 12, alltså ungefär motsvarande en svensk 38:a. DS)

, , , , , , ,

17 kommentarer:

Käthe sa...

Neeej. :( Sitter den tajt över axlarna också? Vilken storlek?

Miss Agda sa...

Ja, det kanske känns tråkigt just nu, men var glad för dina starka armar. Det är så få tjejer som har det! Du kommer att hitta en jacka som sitter perfekt, det kommer du säkert att göra.

Anonym sa...

Oh nej - inte så drastiskt!!
Det är bara att byta - det tar tid - men sen blir det bra.
Tråkigt med olika storlekar.
Kram Jaana

HannahSthlm sa...

Jag skulle kunna tänka mig lite mer arm-muskler..faktiskt;)!

Marias Kakburk sa...

hihi tack:)

Klart du inte ska byta bort dem, skitsnyggt med lite muskler på tjejer:)!

Caroline sa...

trist, men dina starka armar skulle man gärna köpa. Det finns ju dom som har helt otränade och har svårt att få muskler där, men det känns kanske inte som någon tröst just nu, men det finns säker en jacka för dig! ska du skicka tillbaka kappan? vilken storlek?

Free Fashion Pia sa...

Jag kan ta dina biceps, för mig är det lats och axlar som gör att tyget spricker i ryggen i blusar i stl. 38....(har en killkompis från med samma problem, skjortorna sitter som korvskinn över armarna....lyxproblem men ändå).

Nergårds-Emma sa...

Jag vill också gärna ha dina biceps :-) Men det var jättetråkigt att kappan inte passar. Den är otroligt snygg! Det är ofta svårt med kappor tycker jag. Dom ska stämma på så många ställen på kroppen.

Lia sa...

Jag är tyvärr nästan helt otränad så jag skulle gärna ha lite biceps..var stolt över dina muskler, det är bra att vara vältränad.

Petra Bloggar sa...

nejmen vad trist! den som är SÅÅÅÅÅ snygg!!!1 attans, jag har också problem med att kläder kan sitta tight över mina biceps (som jag en gång hade efter just siomning!!9 haha!

KRMA

en älskarinnas bekännelser sa...

Aj aj aj, vad tråkigt :-(

Hanne sa...

Jeg tar gjerne bicepsene dine;) Hos meg er det leggene som er for store, etter å ha holdt på med ridning hele livet så setter det sine spor:) Kåpen var utrolig fin!

Nina sa...

åh, vad trist att den inte satt bra.. ska du byta den mot en större stl?

jag skulle gärna ta dina biceps, det är bra mycket finare än gäddhäng, som jag tycker att jag börjar få :o)

Mikaela sa...

Hur är det med storlekar på asos? Jag vet aldrig vad jag skall ta

Hanna sa...

Nej vad tråkigt att den inte passade. Den är verkligen underbar.

Solli sa...

pass them on to me Petra! Här går jag o kämpar för fullt bara för att en liten , pytteliten kurva ska synas på mina armar...så jag säger mer än gärna JA TACK till dina snygga biceps :o)
Skämt åsido..tråkigt att kappan inte passade..den var jättefin. Men det finns fler kappor därute, o du lär hitta en ännu finare som passar dej ;o)

leopardia sa...

den där kappan är supersnygg, du kanske kan skrädda om den lite?