onsdag 3 september 2008

Lämna ett avtryck!

Foto: Mr H

Nu har det ju gått några månader sedan jag började blogga - fattar inte hur jag klarade mig utan det tidigare... Ni som har hängt med ett tag vet att min blogg är en enda salig röra av dagens outfit, resor, mode, jobbsnack och annat. Mitt mål är såklart att bloggen ska bli bättre och därför behöver jag er hjälp.

Nu undrar jag: Vem är du som läser den här bloggen? Vad var det som gjorde att du fastnade här? Och vad skulle du vilja läsa mer (eller mindre) om?

Jag vore jättetacksam om du tog dig tid och skrev några rader.

28 kommentarer:

Anonym sa...

Ända sedan jag upptäckte din blogg så har jag följt den varje dag! Den innehåller allt från mode, jobb, resor, mat etc och det finns inget jag skulle vilja se mer eller mindre av, anledningen till varför jag gillar din blogg är nämligen att du lyckas skriva om en mängd olika saker och det tycker jag du ska fortsätta med. Dessutom hinner du göra flera inlägg under en dag = jag har alltid ngt att se framemot när jag kör min bloggrunda varje kväll ;o)
Keep on blogging!

Anonym sa...

Hej hej,

Jag brukar ju lämna ett avtryck varje dag så mig känner du ju ;0)

~Livet i byn

Anonym sa...

Hmm, tror jag hittade hit via Whattowea-Alexandra.. Tycker det är roligt med mat- och träningstips som alternativ till allt mode :-)
Härifrån har jag dessutom hittat till Solli, Livet i byn, Hälsofreak, Marias kakburk och Linas sida om mat :-) Min blogglista blir bara längre och längre..

Anonym sa...

Alexandra, 35 år, Malmö. Fastnade nog för design, din personlighet samt mixen av ämnen. Och ett bra språk. Tror det var allt :) Fortsätt bara som du gör så återvänder jag dag efter dag. Kram

Anonym sa...

tycker du ska fortsätta som du gör, det är verkligen en härlig kick av mode, resor, mat och andra ting i din tillvaror och det är precis det vi som besöker din blogg vill läsa om. =)
Keep up the good work!
och vem jag är de hoppas jag du vet snart, ananrs kan du spana in min blogg.. Kramkram*

Miss Agda sa...

Ja, det känns att vi börjar känna varandra ganska bra så småningom.. iaf i cyberrymden :) Milla 30år, bor o jobbar i Sthlm city. Samma intressen som du har, till nästan 100%.
Du hade kommenterat min blogg (hur hittade du dit förresten???) och så började jag läsa din. Och härligt att du fortsätter läsa min och kommenterar också så flitigt -det uppskattas!
Gillar den härliga mixen av allt möjligt. Fortsätt precis så!
Och dela gärna av dig dina NY-tips förresten! :) Jag ska ju dit om 1,5 månader igen. Tänker själv börja med NY-tips här snarast. Kan vara kul att läsa varandras.

KATE sa...

Svar om Topshop: Tyckte faktiskt den kändes lite mindre än vanligt, en 10a alltså (=38)Så svårt att säga!

Din Blogg: Wow, perfekt mix av allt som jag gillar; hälsomat, träning och mode! Och en massa inspiration! I like!

lina sa...

Tycker också att du redan har en bra mix i bloggen, och ditt språk är bra och lättsamt. Kikar in här flera gånger per dag och längtar efter varje nytt inlägg:)

Anonym sa...

Åhh jag tycker inte att du ska ändra något
Jag gillar mixen

LIA sa...

Jag har tittat in på din blogg titt som tätt de senaste veckorna och har fastnat för den härliga blandningen! Snygga outfits att inspireras av, modetips, vardagliga händelser och inte minst hälsospecialen. Bra i dessa höstttider :) Fortsätt i samma stil! Om jag får önska nåt vill jag gärna se mer dagens outfit.

Anonym sa...

Mixen av alla intressanta saker, god mat, och snygga kläder. Mycket bilder och välskrivna skojiga texter.Och så känns det glamoröst att läsa om luncher på stan, resor och kändiskockar :-) Du kan till och med få H&M att kännas superlyxigt.
Men framför allt är det din personlighet som drar. Jag blir glad av att läsa här!

Anonym sa...

Hittade hit av en slump. Du var på semester på Mallorca, sen hade du kommenterat i bloggen trymallorca.blogspot.com
Jag bor i Palma, på Mallorca så jag läser den bloggen ibland, så jag klickade vidare och fastnade.
Du verkar vara en sån-där-tjej-man-önskade-att-man-hade-som-kompis.

Ändra inget, din blogg är en må bra blogg!

Anonym sa...

jaa..sen du kommenterade min blogg aå är jag här inne titt som tätt!

gillar din blandning och du fixar det där med att få en personlig blogg...

det är inte samma sak varje dag som i många andra bloggar där man får se en bild på frukosten, sen en på dagens outfit, sen bild på lunchen, sen fikan, sen en bild på vilket tv program man tittar på...

fortsätt så här!

Anonym sa...

Jag hamnade på din blogg av en ren slump verkligen. Och jag älskar den! Du skriver så härligt, både vardagligt och om mat, besök osv. du är som en fräsch vind som ger mig en massa inspiration:) jag säger som folk sagt innan, du är en person man skulle vilja umgås med:)

Anonym sa...

Det första jag gillade med dig och din blogg var att du tränar på F&S, det var liksom första intrycket. Sedan upptäckte jag att du har en sån bra mix av ämnen, du hittar på så mycker roligt att skriva om! Dessutom verkar du vara en så himla mysig och trevlig tjej!

Jo, Sofia, 26, bor i Göteborg.

Anonym sa...

Jag har funderar under dagen varför jag läser din blogg och måste skriva som dom andra gillar mixen=) Alltid kul att titta in då du uppdatera ofta (jag tittar in flera gångar om dagen då jag är hemma)
Hittade dig antingen hos nergårdsemma eller alexandra (whattowear) tror jag, du skrev något om Uppsala eftersom jag bor i Uppland, så blir det extra kul.
Kram smilla
Tack för alla snälla kommentarer hos mig.

Anonym sa...

Jag kommer inte ihåg hur jag hittade dig! Kommenterade du hos mig kanske?

Iallafall, jag älskar din blogg och jag vill att du fortsätter som du gör, jag tycker inte att det är något som saknas!

Anonym sa...

Hej! Jag hittade din sida hos Linas sida om mat och tycker att allt du skriver är kul att läsa. Saknar inget, fortsätt som du gjort hittills så fortsätter jag att läsa!
Kram Josefine

Anonym sa...

Hej! jag hamnade här då jag blev nyfiken på vem som skrivit i min blogg, och nu kan jag inte låta bli att kika in här nästan dagligen. jag tycker du har en superbra mix och jag blir jätteinspirerad! dessutom är det roligt med aktiva bloggar :)

//Nina, 30, Sandviken

Anonym sa...

Jag är en halvbra bloggare som är jätteglad att du hittade till min blogg, för då hittade jag din!
Sofie, 30

~ Eva ~ sa...

Mormor Eva, som fann stigen hit därför att du hade skrivit att mina mormorsrutor är söta...och så fastnade jag direkt därför att din blogg känns så...fräsch!
När jag hälsat på några gånger här så kommer jag nog på något annat ord också, ska du se...fräsch, var det spontana som kom bara sådär :-)

Eva 52 :-)))

Anonym sa...

Jättefin blogg du har..visst är det kul .jag har relativt ny blogg,Det liksom kliar i fingrarna om man inte får klottra lite!Ha det gott!!

Ullis/Leva på landet sa...

Tycker det är kul att läsa din blogg för att du har sådan blandning av inlägg. Hittade ju hit från början eftersom du hade hittat till mig. Lämnar ju lite avtryck lite då och då men läser varje dag.

Ha det bra!
Ullis

Anonym sa...

Jag började läsa din blogg när jag såg att du har dina rötter i Lappland (precis som jag). Du verkar skriva om lite av varje så jag kommer att komma tillbaka hit.

Anonym sa...

Du har en bra variation av allt. Jag gillar träning, hälsa och mat och därför fastnade jag här. Sen minns jag att jag läste att du älskar NY, och det gör jag med (vem gör inte det?!). Jag tycker att du förmedlar positivitet genom bloggen och det gillar jag.
Jag själv är 27 år, bor i Malmö, pluggar och har 3 gånger startat upp en blogg men tröttnat fort. Jag är väldigt imponerad över alla som engagerar sig i sina bloggar, det är hard work (coh kul).

Andrej sa...

Tjena!
Träningsgla´ kille o familjefar som precis börjat blogga själv och fortfarande trevar mig runt i rymden.
Hittade hit genom magstarkt.
Ska nog hälsa på lite då o då för din blogg är superproffsig. Grattis.

Anonym sa...

Jag tittar in här lite då och då. Dålig på att kommentera men ska försöka bättra mig.
Jag fastnade för din blogg för att du har så stor variation på ämnen allt från mat till mode och fina fotografier. Ja, kikar in lite då och då. Ha en bra dag!

Anonym sa...

jag har för mig att jag hittade hit när den här bloggen var helt ny... via någon kommentar du skrivit... men å andra sidan kan det ju bara ha varit jag som fick för mig att bloggen var ny... men det känns iallafall som om det är ett tag sen, så... oj, vad hjälpt du blev nu :)