onsdag 3 september 2008

Efter regn...

Bild från yr.no

Ser ni vad jag ser? Först regn och sedan sol, sol, sol. Visst är det trevligt med bra väder, men extra trevligt är det när man ska ut och fjällvandra. På fredag sticker vi och jag längtar jättemycket! Extra spännande ska det bli att vandra i vårt västra grannland.

Sedan vill jag tacka alla er gulliga läsare som lovebombat bloggen nu under dagen. Ni är fantastiska och ger mig verkligen kraft och lust att fortsätta blogga. Önskar att ni alla kunde hänga med till fjällen så vi kunde ha en super-pepp-kickoff därute (fast jag inser att kanske inte alla tycker det är superkul att gå omkring med en tung ryggsäck och svettigt underställ :-)!!

(PS: Ni får gärna fortsätta berätta vilka ni bloggläsare är, det kan ni göra här. DS.)

Kram & godnatt!

7 kommentarer:

Puma sa...

hej hej, skickar en liten pressinbjudan till dig som förmodligen dyker upp på ditt kontor imorgon - tyvärr står mitt namn inte som avsändare på den, men det är jag som skickat den. jag vet att smycken och klockor inte är ditt område, men det vore roligt att träffa dig där ändå... diamonds are a girl's best friend. ;)

Käthe sa...

Vad spännande med fjällvandring!

carolina sa...

kul med vandring! är ni ett stort gäng som åker? vad tyckte du om chokladen föressten? ;)

rocketqueen sa...

Åååh, Norge! Wow, det är så vackert där! Ta mig med! :D

Att ha det gott sa...

LYCKA till i tävlingen

Caroline sa...

härligt, vart i fjällen åker ni? du verkar ju gilla fjällen har ni stuga där uppe? Älskar fjällen men framför allt Norrlandsfjällen i vårt land =) men de kan ju vara för att hela min familj kommer därifrån så man har tillbringat mycket tid där uppe..

melanie sa...

jag tycker det är roligt, hihi:)