onsdag 8 oktober 2008

Utmanad!


Superbloggarna Käthe och Alexandra har skickat mig en härlig utmaning som jag tänkte göra nu. Den handlar om mina sminkvanor, vilket känns extra kul just nu eftersom mitt intresse på den fronten formligen exploderat på sistone...

Sminkar du dig varje dag? Ja, om jag inte ska tillbringa dagen hemma vid datorn eller ute i kajaken (eller förresten, jag lägger nog på lite mascara även om jag ska ut och paddla, så tragisk är jag :-)

Hur mycket tid lägger du på att sminka dig till vardags? Ungefär 15 minuter, lite varierande beroende på solbränna i ansiktet och dagsform.

Hur mycket pengar lägger du på smink varje månad? Oerhört varierande. Köper ofta upp ett stort lager och sedan dröjer det innan jag fyller på. Kanske 200 kronor i snitt.


Föredrar du budget eller lyx när det kommer till smink? Det blir oftast budget, fast jag borde bättra mig där med tanke på att lite dyrare produkter oftast är snällare mot min problemhy. Har just hittat ett riktigt budgetfynd - L'Oréals Infallible Foundation - sitter som ett smäck, irriterar inte huden och färgar inte av sig.

Vad använder du för smink till vardags? Mineralfoundation, ögonskugga, kajal, ögonbrynsskugga, rouge...ja, i stort sett samma som till fest fast inte lika starka färger. Läppstift kör jag för det mesta bara till fest, till vardags blir det ljus läppglans.

Om du fick välja endast en produkt, vilken skulle det vara? Min underbara mineralfoundation från i.d. som min hy älskar.

Vill gärna skicka vidare den här utmaningen till Solli, Katja, Melanie, Sofie och Carolina - och självklart alla andra som är sugna på att blotta sina sminkvanor...

, , , , , ,

10 kommentarer:

melanie sa...

oh va roligt! den ska jag göra imorgon:) kul att få lite tips på smink också samtidigt:)

Nelly sa...

tack för senaste kommen o rösten! : ) blir glad av sånt. : )

kul utmaning. känne riof att jag har listat o utmanat en del på sistone, men kanske ska göra den ändå. jag jobbar ju trots allt med smink...

trevlig kväll!

Becca sa...

Usch ja,det är så tråkigt,fast min älskling är inte så långt bort...

Rockabilly babe sa...

Har du en pojkvämn 40 mil ifrån dig? :O

Sofia sa...

Fin bloggdesign:)

Sofia sa...

Svar: tack så jättemycket:)

och den där utmaningslistan ska jag ta och göra imorgon :D lite skoj faktiskt

Carita sa...

Vad är skillnaden mellan en mineralfoundation och en vanlig foundation? :) Kram!

shoebox sa...

Baked Alaska har jag inte smakat än, det kanske måste bli nästa köp :)

Åh, jag gillar smink och att sminka mig men gillar inte att lägga pengar på produkter, varför mste allt vara så dyrt?

Solli sa...

Åh! En sminkutmaning, I like! Återkommer med en rapport på bloggen senare.

Caroline sa...

hihi,, skoj att du vågar erkänna =)