söndag 5 oktober 2008

Hösten kan vara underbar också


Det var lätt att hålla sig för skratt när jag tittade ut genom fönstret i morse. Ösregn och blåst, usch och fy, men samtidigt en skön anledning att stanna inomhus och njuta av morgon-tv och långfrukost. Passade samtidigt på att gå igenom några av mina hundratals bilder från senaste höstvandringen i Norge. Jag älskar höstfärgerna på bilderna och bara jag blundar tillräckligt hårt så försvinner ruggvädret utanför mitt fönster...

(Klicka på bilderna så blir de större.)

, , , , , , , , ,

9 kommentarer:

fröken essman sa...

jag älskar verkligen hösten!

Rebecca sa...

Regn som är så härligt! En ypperlig dag att vara inne och baka på, och sedan fika med tända ljus. Eller varför inte gå på Helenas Intensivpass ;)?

Rebecca sa...

Du har verkligen en bra smak! Jenny is my favourite of them all. Hon var den jag började gå på som 10-åring, senare fick jag henne som dietist. Hon är bäst helt enkelt. Susannes I var super, dock inte SM. Blev jättebesviken i fredags =(.
Jag har inte gått så mkt senaste åren, men eftersom jag bor bakom ekeby blir det där jag ska gå i höst. Fast Ultuna är trevligt! Var tränar du mest?

Miss Agda sa...

Superfina bilder!! Blir sugen på att åka till fjällen, men jag vet faktiskt inte när min nästa gång blir.Ingen mer semester blir det i år iallafall (förutom det som är inbokat).

Jag tycker det är OK med regniga söndagar. Precis varit på gymmet (har ca 3min promenad dit så regn gör inte så mkt) och nu blir det att läsa tidningar och bloggar och kanske kolla på film. Det är på ett sätt skönt att veta att det är "befogat" att sitta hemma:)

carolina sa...

vilka fina bilder! jag tycker regnet är mysigt, och ska strax ge mig ut på en långpromenad. det är så skönt att komma in sen! hehe, men jag ska inte ta converse den här gången...morgon-TV och långfrukost lät mys, nu saknar jag min manvän, haha ;)

Hanne sa...

Herlige bilder! I Oslo regner det i dag, trist!

mia sa...

Oj vad härligt det ser ut! Kan du inte berätta lite mer? Aldrig varit i Norge eller ens varit i närheten av en sådan semester.

Kram Mia

melanie sa...

otroligt vackra kort! så vackert!

Katja Kristoferson sa...

Åh Petra, vilka underbara bilder!