fredag 3 oktober 2008

Frukostälskarens dröm

God morgon från Sundsvall! Ni som följt bloggen ett tag vet säkert att jag är en sann frukostälskare. Och drömmen är såklart en framdukad frukostbuffé varje morgon. Idag blev drömmen sann, då jag fick njuta av en god hotellfrukost här på Hotell First. Pluspoäng för att man kan pressa sin egen apelsinjuice samt mixa energidryck i en råsaftcentrifug. Det fanns också en hel del olika sorters rooibos och grönt te i lösvikt att välja på. Tycker om hotell som fattat det här med det lilla extra på morgonen.

, , , , , , ,

10 kommentarer:

Alexandra sa...

Åh vad gott!!!!

smilla sa...

Hotellfrukost, sånt blir man avis på =)

kram smillasplats.blogg.se

Miss Agda sa...

Japp, hotellfrukost är mysigt då man får äta den i lugn och ro och helst tillsammans med någon. Själv bor jag ju på hotell varje vecka nu (1-2 nätter), men oftast blir frukosten väldigt tidig, stressig och ensam.
Ha det så kul i S-vall nu!!

Free Fashion Pia sa...

Däremot har jag aldrig fattat vad SILL har att göra på frukostbuffén! Äggröra är däremot ett måste!

Hanne sa...

Hotellfrokost er herlig, så mye godt å velge mellom!

Carro sa...

Jösses så gott med hotellfrukost ! :) Nu vart jag avis ..


Japp, jag bor mitt i smeten. Gångavstånd till Birsta. Det är ett stort köpcentrum, först en galleria med olika butiker b.la H&M och massa annat smått å gott. Du kan kolla in hemsidan www.birstacity.se.
Tar du bussen ifrån stan kan du ta "Birstapendeln" linje 88 eller 609:an. Sedan är det massa andra butuker byggda i enskilda byggnader där också, elektronik och byggvaruhus och diverse andra ställen :)

nathalie sa...

jag älskar hotellfrukostar! så skönt att slippa göra allt själv och ha så mycket att välja bland :)

leia sa...

Åh....brukar förlja med A till Sundsvall när han jobbar där...och njuter av hotellfrukostarna på Scandic? jo jag tror det är scandic men blev tveksam:)

Hoppas du mår bättre idag och är av med åksjukan!

Kram MAJA

lina sa...

Åh, låter underbart gott!!! Trevlig helg!

Cindy sa...

Hotellfrukost måsta vara den godaste frukosten som finns. Att komma fram till en framdukat buffé och bara välja :) Och sen slippa diska undan efter sig :)