onsdag 8 oktober 2008

Blommigt

Bild från Åhléns

Eftersom jag är en tedrickare av stora mått är jag svag för vackra temuggar. Den här vid namn "Florida" från Åhléns skulle vara perfekt för höstens långa tedrickningar, älskar blommönstret mot svart botten. 2-pack kostar 75 kr.

, , , , , ,

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en söt mugg!

Miss Agda sa...

Ja, den påminner väldigt mkt Josef Franks design (Svenskt Tenn). Har fakstiskt tidigare skrivit om tyget på åhlens (just för att jag älskar JOsef Franks tyger och detta var en budjetvariant) och köpte presentpapper med detta motiv och tänkte klä lite skokartonger med det.

Anonym sa...

köpte faktiskt gojibär igår för första gången. De fanns äntligen på min hälsokost i Nacka Forum, så jag åt några igår kväll, de smakar lite speciellt må jag säga. =)

Anonym sa...

Jag tror inte jag skulle komma så långt, min kropp skulle nog inte palla med Robinson just nu, men nästa säsong ;) Haha, då lovar jag att hälsa till dig ..

Muggen var verkligen läcker :) Indiska brukar också ha mycket fina muggar. Ha en bra dag !

Anonym sa...

jo jag märkte det. Med det var det jag hade tänkt göra dock hade jag inga ingredienser för att göra en smoothie, så det får bli idag eller imorron. =)

Anonym sa...

Den var fin Lite höstig

Anonym sa...

ibland funderar jag faktiskt på att dricka mindre kaffe och mera the:) vad tror du om det? med sådana muggar som dessa borde det inte vara ngt problem, fast jag kanske fuskar och har kaffe i istället hehe;)

Anonym sa...

Vilket härligt mönster!

Mia sa...

Tycker om den serien jag har samma mönster på mina pärmar och mappar. Gör läxläsningen och pappersarbetet lite piffigare!

Kram Mia