måndag 6 oktober 2008

Abstinens


Önskar att jag kunde ta med alla er som inte provat på fjällvandring på en tur. För hur hurtigt det än låter så är det så himla skönt att rensa hjärnan på det här sättet. Jag längtar alltid efter nästa fjälltur eftersom jag vet hur otroligt bra jag kommer att må flera veckor efteråt.

På bilden befinner jag mig i Dividalens nationalpark i Nordnorge - kanske den vackraste plats jag någonsin sett.

, , , , , , ,

9 kommentarer:

milla sa...

Tack! :o) Haha, jag tänkte på det imorse, att jordgubbarna var väldigt glansiga. Det blir helt enkelt så om man ställer fram dem på diskbänken från frysen kvällen innan man ska äta dem!

S t y l i s s i m o - Fifi sa...

Egentligen tar jag inte emot direkta beställningar, men har du ngt önskemål så maila över det till oss så får vi se vad jag kan göra :)

Katja Kristoferson sa...

Åh jag längtar tillbaka, eller till nästa!

Solli sa...

vacker bild! En tur uppe i fjällen hade inte varit helt fel för ngn som aldrig varit där..dvs ngt för mig :o)

Free Fashion Pia sa...

Neeej, sådär mycket natur och frisk luft är bara ångestframkallande :-)

Jenny sa...

Det ser så härligt ut!
Du kanske vill blogga om tips på vart man kan/bör gå, vad man ska tänka på osv, för oss nybörjare? :)
Vore intressant!

carolina sa...

nej, det verkar vara en upplevelse utöver det vanliga. mina flräldarar har vandrat i sarek, och jag älskar att kolla på deras bilder. visser ligen är det 1987, haha, så deras utrustnig är långt ifrån modern ;)

mia sa...

Ja alla säger det, har en väninna som gjort det flera gånger och talar sig varm om det. Det verkar som något som skulle passa mig, älskar att vara ute i naturen och är ute och går jämnt.
Dessutom har jag aldrig varit norr om Dalarna, det är liksom på tiden att jag upptäcker lite mer av mitt eget land.

Förstår dina tankar om IKEA. Men man kan ju införskaffa sig basmöblerna och sen blanda upp det med loppisfynd, designgrejer och rolig konst, på så sätt känns det inte som man lever i ett IKEA-varuhus! :)
Sen om jag någon gång skaffar familj och ett "riktigt" hem kommer jag inte tveka att lägga pengar på det. Hemmet är liksom ens oas så jag lägger hellre mycket pengar på det än exempelvis kläder.

Kram Mia

melanie sa...

jag längtar också ut!! det var alldeles för längesen, ursch! ska försöka komma ut på en vandring iaf över en dag, bara för att komma ut och andas lite:)
men nu har jag ju hästen också, och det ger mig liksom samma lugnt och rofylldhet på något sätt. alla problem försvinner bara.