lördag 27 september 2008

Träningsgodis

Bild från Stadium

Ska snart sticka iväg och köra ett styrkemedelpass så här på morgonen. Skönt, för jag älskar att träna på morgonen. Plaggen ovan är de jag tränar i just nu, topparna kommer från Stadiums eget märke Soc. När det gäller träningsbyxor är Nike favoriten, capribyxan till vänster har jag tränat med i åratal nu (har fem uppsättningar så att jag inte behöver tvätta hela tiden). Såg förresten att Stadium har en onlinebutik, det var en nyhet för åtminstone mig.

Någon annan som ska träna idag? Och kanske belöna sig med lite shopping sen?

, , , , , , , , ,

16 kommentarer:

Ellas Inspiration sa...

..Maken tränar just nu och jag skall belöna mig med shopping när han kommer hem... Ha ha!

Fast först skall vi faktiskt åka ner på stan och äta hotellfrukost! Varför gör man bara det när man bor på hotell? Det ändrar vi på idag så när han har tränat klart så drar hela familjen på hotellbesök...

Ha en underbar lördag!

Kram Karin

Anonym sa...

ska bära möbler och dona,men det är träning det med..Önskar att jag ochså kunde ta mig i kragen och satsa på lite av sånt..Shoppa gör jag gärna!! Ha det gottis..Kramis kalasis!

Anonym sa...

tack- jag ska verkligen njuta av semestern!

gillar också soc´s träningstoppar..
jag har packat träningskläderna så förhoppningsvis ska jag träna massor nu när jag ska iväg.. man får passa på när man har tid! =)

ha det bra! kram Nina

Katja Kristoferson sa...

Jag ska shoppa först, det är höstmarknad i Östersund. Tänkte handla lite honung, det är en kille här som säljer hhonung smaksatt med bl a eukalyptus, jättegott. Skulle även vilja ha en till skogsmulletröja, en söt blus till mina utsvängda jeans, ett regntäcke, ett fleecetäcke och ett termotäcke (de sista till hästen, han kommer att ruinera mig). Men sen tänkte jag paddla lite om det inte blir storm, de har varnat för storm här.

Anonym sa...

Träning blir det inte förutom hund promenaden
Shoppa blir det tyvärr inte heller idag Det hade varit kul

Miss Agda sa...

Ja tänkte gå till gymmet snart,men det blir nog ingen shopping idag... Däremot ska vi träffa några kompisar till oss och gå och bowla i em,det ska bli kul. Men först sover ju min nattjobbande man till 15 -som vanligt.

Anonym sa...

Behöver också investera i nya träningskläder!

Anonym sa...

jag hade planerat både yoga och skivstång på förmiddagen, men jag känner mig inte så jättefräsch. blev nog ett par för många glas rödvin igår, hehe:) träningen får vänta tills imorgon:)inte smart att träna när man är bakis ändå, även fast det hade varit riktigt skönt med yoga.

snygga kläder! har också nike på mina träningsbrallor, bra grejer! och stadium har mycket snyggt och soc är ju riktigt bra pris!

trevlig helg tjejen!

Stina sa...

Jag tror att jag åker till dig och tränar lite. Går bra va? :-) Kram Stina

Pia Wester sa...

Ska inte träna idag, men däremot letar jag ihjäl mig efter nya träningsbrallor - brukar ha Nike men dom har bara en massa konstiga just nu!

Anonym sa...

Svar: ja det gjorde jag.

Anonym sa...

Roligt att du gillade bilderna, tack :) Jasså, har dom online butik, det hade jag ingen aning om.. men vad kul :) Jag har också nike byxor när jag tränar på gymet, men jag är ute efter något snyggt och skönt till överkroppen, så jag ska nog kika in och kolla i onlinebutiken. Jag ska promenera idag, men gymet blir inte förrän i veckan.. Ha en skön helg!

Anonym sa...

Jag ska varken träna eller shoppa idag. Skulle egentligen gått på fest, men jag ska stanna hemma och bara pyssla om mig själv efter en jobbig vecka. Imorgon får det nog bli lite träning. Jag hade behövt inomhus-träningskläder och en sportbehå. Men det är så mycket jag vill ha :-)
Ha en trevlig lördag!

Anonym sa...

hej! :o) jar brukar inte äta fikon men tyckte det var gott! Killen sa att man ska äta med skal men jag vet inte om andra gör det :-P det smakade iaf inget så det var lugnt ;o) kram!

LIA sa...

Jag har powerwalkat i dag! Men inte shoppat något :) Åt en kanelbulle istället...

LIA sa...

Hej igen! Jo det där Tarjoustalo, där jag köpte min skinnjacka, är en lågprisaffär som säljer allt från mat, trädgårdsprylar, kläder, smink- och hårprodukter, städgrejer osv. Jag köper vanligtvis inga kläder där, men råkade få syn på jackan, kostade motsvarande 300 kronor. Otippat, men roligt :)