fredag 19 september 2008

Kryddchock


Det trista med många av de lunchrestauranger jag testat är alldeles för fega med kryddningen. Resultatet blir trist och intetsägande. Men ett härligt undantag nära jobbet har jag hittat och det är Publik i Pub-huset, som jag bloggat om tidigare. Lite dyrt är det (95 kronor) men cajunfläskfilén jag åt idag var definitivt värd det. Dessutom får man ett supergott surdegsbröd med underbart gott parmesansmör till.

, , , , , , ,

4 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Jag har osckså en sådan där goutmetfavorit..."kyrkbyns kök och matsalar" spännande kryddningar och underbart bröd.

Kram Maud

Anonym sa...

Sv: Tack hjärtat! Hoppas du får en fab helg!

Kram på dig

Anonym sa...

vilken lyx lunch! så gott det såg ut! och parmesansmör lät spännande!! :D

Anonym sa...

mmm..nu blev jag hungrig!Här sitter jag och mode-bloggar om min shopping igår halv sju på morgonen..snacka om att vara blogg störd eller modenörd? men jag lovade ju! och somnade efter en kaotisk fredagskväll framför tv..hoppas din lördag blir härlig..