fredag 3 oktober 2008

Sundsvalls mysigaste?


Efterlyste ju lite Sundsvallstips av er tidigare eftersom jag skulle dit på en kombinerad jobb- och "hälsa på pojkvännen"-resa. Två av er pratade sig varma för fiket "Tant Ancis & Fröken Sara" (tack Therese och Carro), som är ett ekologiskt kafé, butik och take away. Löften om de superläckra dinkelgrottorna och kladdkakan med 70 procent mörk choklad avgjorde platsen för dagens lunch. Det blev en underbart god dagens soppa - ärtsoppa på gröna ärtor, vitt vin, färska örtkryddor och toppad med citroncrème. Och en smörgås på grovt bröd och Västerbottenost. Yummie!

Med hem köpte jag hemgjord, ekologisk müsli och en lavendeldoftande, mörk choklad.

, , , , , ,

10 kommentarer:

Hanni's sa...

Sån där butik skulle man ha här. Ser mysigt ut.

Svar: Det är ju så gott och så enkelt. Lite olivolja, salt och peppar.. ca 15 min i ugn.

Anonym sa...

Det lät gott och såg mysigt ut :)

Anonym sa...

TAck för kommntaren!! :) Visst är Busnel härliga!! Fin blogg du har, har du bloggkoll kan vi prenumrera på varandras bloggar?? =)

Anonym sa...

ÅHH så gott det ser ut
Gubben och jag har nyss ätit ägg/ansjovis smörgås

LIA sa...

Ser supermysigt ut! Lavendeldoftande choklad låter spännande.

Anonym sa...

kladdkaka med 70 % choklad lät ju inte helt fel. och yogi-théerna är bäst! vilket mysigt litet ställe :D

Anonym sa...

Vilket härligt ställe! Jobbade ideellt för en världsbutik i flera år och kan inte annat än att heja ordentligt på dessa butiker! Just café tyckte jag ofta fattades där, så stället du skriver om låter ju helt perfekt =)

Miss Agda sa...

Låter ju himmelskt......

Ps: du får väl börja planera en liten resa till NY kanske:-) Skippa london och ta NY istället. London är endast billigare att resa till,annars är allt 1000x dyrare där än i NY.

Anonym sa...

oh va mysigt det ser ut, så härligt! och det låter ju hur gott som helst också, mums!! mysigt med en liten resa sådär, passa på att mysa med pojken nu:)

Anonym sa...

Det är verkligen mysigt där :) Och maten är ack så fräsch. Älskar det nybakta brödet som serveras till maten. Jag fastnade för deras kycklingsallad men har nu när det blivit som kallare varit hocked på deras grillade mackor :)
Tur att du hittade dit, det ligger ju som lite undangömt och under lunchrushen blir det tyvärr ofta trångt .. Men ack så mysigt :)

Haha, korven i städskåpet lät ju också lite virrigt, men ibland är det väll så , man har kanske för många bollar i luften =P kram !