torsdag 27 november 2008

Världens bästa comfort food


Det här är väl ingen direkt nyhet, men jag måste bara än en gång berätta hur mycket jag älskar Ben & Jerry's glass. Den här sorten, Vanilla Toffee Crunch, smaskade jag i mig igår och njöt - det här är världens bästa comfort food.

Tack snälla Miss Agda som bloggat så intensivt om den här fantastiska glassen och på så sätt gjort mig till en glassoman. I owe you one!

,

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är nästintill beroende av denna glass. Tyvärr kanske man ska säga...jag gillar Chunkey Monkey väldigt!

~Livet i byn

Anonym sa...

mums,, älskar också B&J har dock inte smakat denna. Känns som om man ligger lite efter nu när det ökar på lite smaker,, såg att de gjort mindre förpackningar så man kanske skall ha lite smakkväll och köpa hem några nyheter. =)

Helena sa...

Åh...har inte testat Vanilla Toffee Crunch än, men måste rekommendera den nya Half Baked som kom för några veckor sedan...addictive!
(kan samtidigt tipsa om att låta Fossil Fuel stå kvar i hyllan...)
Kram / H

Hanne sa...

Jeg elsker B&J! Den kom jo endelig til Norge for et par måneder siden, etter det er det mange som har blitt addicted her:)

Miss Agda sa...

Åh, det caroline skriver låter som en bra idé. En B&J provning! Det ska vi köra nån gång eller hur???

Du tackar mig... är alltså inte arg? ;-) Det skulle ju kunna vara så också, för det är inte alla som är så nöjda med att ha blivit beroende av världens dyraste glass som dessutom är en rejäl kaloribomb.... Men den gör livet så mkt bättre :) :) Så mkt godare.

Ps; Har för mig att just den glassen du skriver om hette något annat innan? Har de bytt namn på den? Men det gör de ibland. Strawberry Cheesecake hette tidigare Peace of Cake med ett Peace-märke o allt. Mkt roligare. Men svenskarna vill nog se direkt vad det är för nånting, typ vanilj med toffee.

Pia Wester sa...

Jaaaa, B&J äger!

Anonym sa...

ja, den där sorten är perfekt om man är sugen på choklad, men tycker att phish food, chocolate fudge brownie och half baked blir lite för mycket. då är vanilla toffe chrunch och cookie dough perfekta! muuums! du måste prova häagen dazs nya också, cappucino caramel truffle. choklad/kaffeglass med kolasvirvel och knapriga chokladtryffel bitar. vuxet och gott! ska jag och manvän smaska på med ett glas rött ikväll :D

Anonym sa...

Åååh. Varje gång jag ser någon blogga om B&J önskar jag att jag tålde glass... Men icke sa nicke... Men jag får väl njuta av bilder!

Ellas Inspiration sa...

Den har jag missat! Tack för tipset.

Ha en riktigt mysig helg!

Kram Karin

Anonym sa...

Ben & Jerrys´s är farligt god! /Emma