fredag 14 november 2008

Jeansen för stora...


Bild: Googlad

När jag mår dåligt glömmer jag bort att äta. Trots att jag är en tränande person som oftast äter bra är det lätt att slarva när man deppar. Usch, gillade inte synen av mig själv i badrummet idag. Jeansen hänger, håret är stripigt och musklerna har börjat slätas ut. Nej, skärpning! Petra, glöm inte att ta hand om dig! Världen kan vänta.

Någon som kan sponsra en spavistelse?


17 kommentarer:

Anonym sa...

men din stackare.. önskar att min plånbok var stor så skulle jag gärna göra det men tyvärr. Du kanske kan ha lite mysspa hemma med fotbad och lite peeling kanske lite god mat och ta det lugnt, få lite tid för dig själv.

Anonym sa...

usch det är inte kul när man känner sådär, fast jag har mer problemet att jeansen helt plötsligt sitter för tight haah!!

gull- hoppas du känner dig bättre snart!

*stor fet värmande kraaaaam*

Anonym sa...

känner igen mig. klockan 22 igår kväll kom jag på att jag inte ätit middag. hade fullt upp hela dagen.

Katja Kristoferson sa...

Jag kan inte erbjuda spa, men jag kan erbjuda en dagstur i fjällen och lite snusande på häst; kan göra underverk!
Kram

Katja Kristoferson sa...

Glömde: god mat!

Anonym sa...

HAHAHAHAH vilken rolig bild!

A sa...

så tråkigt o läsa att du mår dåligt:( Brukar du ha sådana svackor? Nått speciellt som har hänt?
Fick förresten vinsten idag:) TACK! Doftade ljuvligt när jag öppnade det.
Försök ta hand om dig så hoppas jag att du kommer ur deppet snart!
Kram!

Anonym sa...

Sv. Ja, verkligen! Han har lixom blivit...en man!

Ta hand om dig och ha en bra kväll!

Mia sa...

Jag är tvärtom, när jag mår dåligt äter jag..men dålig mat. Alltså jag tar inte tiden att laga mat när jag är stressad så då blir det färdigmat vilket aldrig gjort någon människa nytta.

Hoppas vad det än är som tynger dig går över. Försök lägga problemet åt sidan och gör något du älskar så brukar lösningen magisk träda fram i skallen...:)

Härlig helg tjejen!
Kram Mia

Anonym sa...

Jag känner igen mig precis angående att sluta äta... Man känner bara ingen hunger utan mår bara dåligt. Hade ett otroligt jobbigt uppbrott för drygt två år sedan och nu har jag nyligen brutit upp från ett annat förhållande och det var också jobbigt men jag är enda starkare av den första erfarenheten... Vet dock inte alls om det är kärleksbekymmer du har. Hoppas inte det! Om du har tur så har du din karl vid din sida om du går igenom något annat och då brukar det gå liiite lättare. Om det är kärleksbekymmer så klarar man sånt. Jag lovar! Kram!

lina sa...

Skickar en hög med kramar till dig!!!!

Anonym sa...

lilla vän, vad jag lider med dig! jag önskar att jag kunde sponsa med en spavistelse-skulle mer än gärna ta en sådan själv åxå!

kram!

Anonym sa...

Kanske har någon kompis i närheten som du kan leka spa med..? Göra ansiktsbehandlingar på varandra och turas om att knåda varandras svettiga fötter..? ;)
Annars lät Katjas kommentar som ett bra alternativ för att piggas upp tycker jag!
Kram!

♥ Sanna ♥ sa...

Håller med tjejen glöm inte att ta hand om dig!!! men att jeansen är för stora ser jag inte som ett problem men som jag säger man ska tycka om sig själv och vara nöjd annars spelar det ingen roll hur man ser ut!!
KRAM sötis och ha en mysig fredagskväll

Anonym sa...

Bilden var ju bara för söt! ;) Hoppas att du snart kan se lika nöjd och belåten ut som katten på bilden.. Hemmaspa med en vän och mycket tjejsnack borde hjälpa lite...

Sv: middagen blev ingen hit, hade ju inget hemma efter mina sjukdagar, så det fick bli korv med bröd som jag hittade långt in i frysen... Åt det i min ensamhet, framför Idol (första gången jag såg det denna säsongen)

Anonym sa...

Skickar också lite styrka ... Unna dig en lunch på Caviar i Saluhallen med en kompis imorgon, lördag. Det är lite vardags/helglyx tycker jag. *kram*

Anonym sa...

Usch, jag är precis likadan! Hoppas att det känns lite bättre nu?

Stor kram Lisa