lördag 29 november 2008

Vinnare!

Hur ofta känner ni er så här när ni kliver upp på morgnarna? När ni åker hem från jobbet eller kommer hem från träningen? Tänk vad skönt om man kunde känna så här varje dag.

Det ska bli mitt nya livsmotto - att så ofta som möjligt känna mig som en vinnare. Livet blir mycket enklare då. Nu ska jag ta fram en burk Ben & Jerry's Half Baked, låta den tina så där lite lagom och njuta av ett glas glögg. God lördagskväll på er alla!

14 kommentarer:

Stenor sa...

Tror jag gör detsamma. Exakt detsamma...

B&J + glögg!

Lia sa...

Låter som ett bra motto! Alla borde försöka känna sig som vinnare, tänk så bra vi skulle må då. Trevlig lördagskväll!

Anonym sa...

Du är helt klart värd att vakna upp och känna dig som en vinnare vareviga dag så jag hoppas att det blir så också!

Njut av glassen och glöggen och ha en fortsatt mysig lördag!

Miss Agda sa...

Ha, ha, läter som ett skämt att jag skulle känna mig som en vinnare på morgnarna, snarare en zombie. Nejdå, skämt åsido, jättebra motto. Och att ha kört ett bra träningspass och tagit ut sig kan faktiskt få en att känna sig som en vinnare!
Ha det så mysigt med Half Baked!
Kram!

Helena sa...

Half Baked - BÄSTA valet! :)
Med den i magen kommer du garanterat att somna, och vakna, som en vinnare!

Fröken L sa...

Låter som ett jätte bra motto. Måste erkänna att det var längesedan jag kände mig som en sådan.

Kram Dila

Swedeheart sa...

Du är alltid så glad och positiv! =)

Hanne sa...

Må nok si at det er sjelden jeg kjenner meg sånn... Men det er viktig å tenke positivt og ta vare på seg selv! Håper du har en fin kveld:)

Anonym sa...

Det var en härlig bild! Det är bra att tänka så där och åtminstone inse att man vill bli en vinnare. Sen får man väl inse så småningom att man kanske inte klarar den inställningen 24 tim om dygnet året om men ändå... :) Kan tipsa om en bok jag tycker är bra av Eva Rusz, Bli en vinnare (med KBT). Mycket tänkvärd och lättläst :)

Anonym sa...

jag tänker mera på det där nu, att försöka tänka mer positivt. det gör så himla mycket verkligen. det var ett bra motto du hade där, kör på det. kram!

Anonym sa...

Vilket bra motto! Tankens kraft du vet!

Mia sa...

vet inte om jag känner mig som en vinnare idag, är nog mer morgontrött och vimsig idag. :)

Kram Mia

Anonym sa...

Jag var på en riktigt bra föreläsning för något år sedan. Föreläsaren berättade om en kille som blev förbannad varje gång väckarklockan ringde och han var tvungen att vakna. Men vad var alternativet..? Att inte vakna alls..?! Efter den föreläsningen tvingade jag mig själv att vara positiv och glad direkt när jag vaknade. Blev genast lättare och trevligare att gå upp! Dum som jag var slutade jag med det efter ett tag. Tack för påminnelsen! Nu ska jag tänka positivt imorgon bitti igen! :) Bra livsmotto du valt!

Anonym sa...

Kanske inte direkt pa morgonen, behöver lite tid att bli mig själv.. Men sen när jag skuttar iväg till metron med bra musik o iPoden, sa ja, da känner jag mig nog som en vinnare! Bra motto tycker jag!

Kram Lisa