söndag 23 november 2008

När jag dansade i neon

Usch, visst är det väl ett ålderstecken när man börjar tycka att dagarna bara rasar förbi? Man hinner knappt fånga dem längre. Känns som det var sommar alldeles nyss, jag stod på min balkong i skrikig t-shirt och ljumma vindar smekte håret. Och nu vräker snön ner utanför fönstret.

Hur gör ni för att fånga stunden? Jag måste definitivt bli bättre på det...

10 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker alla skriver att det snöar nu, är det bara här i Göteborg vi är utan?

Annars rasar dagarna förbi här också, man hinner inte ens beklaga sig över att det är måndag längre, för vips är det lördag igen! Inte lätt att hänga med i svängarna... ;)

Vicki sa...

Inne och kikar i din blogg :-)

Ni skulle väl få mycket snö i S-holm idag? Var det inte där det skulle bli snöstorm?

Jag vet inte hur man ska göra för att få tiden att räcka till. Just nu räcker inte min tid till det går i ett. Jag brukar sitta ner fram för datan en stund på kvällen så jag varvar ner lite. Så man hinner i kapp sig själv i alla fall.

Vicki

Anonym sa...

Tänkte precis samma sak nyss när jag var ute i snöyran, satt jag inte ute och solade i bikini nyss??

Anonym sa...

Vilken mysig blogg du har!

Rosa Hemmet sa...

Oj... fånga dagen, det är inte det lättaste.. brukar tänka precis som du. Oftast far de iväg utan att man riktigt hinner njuta av dem, det kan kännas ganska tragiskt. Man måste bli bättre!

Miss Agda sa...

Japp, tiden går för fort. Jag har börjat tänka på det där att fånga stunden och tror att jag lyxar till det mkt mer i vardagen numer.Idag blev det frukost ute, fika på stan och nu har vi precis ätit var sin pizza och dricker lite rödvin till. Sånt är vardagslyx för mig och det blir automatiskt att man njuter mer av nuet då.

Anonym sa...

Ja du, här rusar tiden förbi... Tar gärna emot tips om hur man fangar dagen. Ja tycker man vaknar upp pa mandags morgonen och sa vips är det fredag igen, lite läskigt ibland.

Ha en jättebra söndagskväll!

Kram Lisa

Ullis/Leva på landet sa...

Tiden går verkligen fort just nu. Tycker inte heller att det var länge sedan det var varmt och sommar. Nu kommer den väl att gå i raket fart över jul också.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Anonym sa...

Jag håller med dig - tiden svischar bara förbi och jag vet inte hur jag ska hålla fast de bästa ögonblicken. Det bästa knepet är kanske att tänka på bra minnen? Att minnas alla bra stunder som man inte ville skulle ta slut?

Anonym sa...

så känner jag också, jag hinner liksom inte alls med överhuvudtaget. :(