fredag 21 november 2008

Kan inte bestämma mig!



Så hamnade jag återigen i provhytten med den där svarta fuskpälsjackan från H&M. Uppmärksamma läsare har redan sett den här på bloggen tidigare. Kan inte bestämma mig för om jag ska slå till eller strunta i det. Nu provade jag en 34:a (!) och den satt hyfsat, om än med lite väl mycket tyghäng i ryggen. Blä, vad jobbigt att vela så här...

Någon som har ett bra råd?

, , ,

10 kommentarer:

Anonym sa...

Kör!!! Och kör till tusen Petra! Indiska har en snygg pälsmössa som du borde matcha till. Fan, det är till och med så att jag blir sugen på att köra fukspäls, så nu måste du vara före mig så att det inte blir samma visa som med cowboyjeansen=)

Anonym sa...

Nej, vad fin den där va då! Men har den korta ärmar? Är den från Trend? Kostar?
Jag skulle tagit den som du kanske hör! =)

Anonym sa...

den var super snygg. Hoppas du köpte den. Men är den inte lite kort i ärmarna?

Miss Agda sa...

Den är supersnygg på dig så slå till vetja!
Ps: Jag var snabb och har redan varit o handlat några turkosa julstjärnor på Indiska + några turkosa stearinljus till. En turkos jul får det bli hemma hos oss alltså!

Zizzi sa...

Jag tycker att den ser jättesnygg ut! Jag skulle köpa den om jag var du!
Kram cissi

AnneliH sa...

Gå på magkänslan...ärmarna ser lite korta ut...men de kanske ska vara det...??? Kanske den bara ska vara till fint...eller så får du ha långa handskar på.

Anonym sa...

Om man inte är 100% ska man låta bli. om du stör dig på nått redan i provhytten efter knappt 2 minuter, kommer du defintivt störa dig ännu mer på detaljen av att bära jackan i en hel dag.... Slå till på nått som känns klockrent tycker jag!

Men den ser ursnygg ut!!

Anonym sa...

Köp den!

Katja Kristoferson sa...

Mitt tips är att gå på någon second hand istället

Anonym sa...

Från vilken avdelning på H&M kommer den ifrån och vad kostar den? Superfin var den iallafall! Själv så köpte jag den svarta fuskpälsen på barnavdelningen och jag älskar den :) Jag tror inte att du kommer ångra sig om du köper pälsen på bilden!