torsdag 20 november 2008

Handgranat-parfym?


En underbart blommig doft med mycket personlighet - det är Flowerbomb från holländska designerduon Viktor & Rolf i ett nötskal. Finns bland annat att köpa på Åhléns City i Stockholm...hm, om man inte skulle gå dit imorgon och shoppa lite? Eller vänta till julen...

Enligt Wikipedia vållade parfymen debatt när den kom 2006, då den förbjöds på norska flygplatser eftersom den till sin form ansågs likna en handgranat.

, , , ,

10 kommentarer:

Miss Agda sa...

Ja, den här doften är UNDERBAR! Har inte den själv men köpte den till en kompis i våras. Har länge tänkt att köpa den men nu har det blivit att jag köpt några andra, bl.a. budgetdofter som Adidas och Victorias Secret, och man kan ju inte hamstra parfym för den håller bara ett par år.

Anonym sa...

den köpte jag till syrran för ngt år sen...en riktig favorit! o dessutom är flaskan fin att titta på ;o)

Anonym sa...

Åh, detta är min favoritparfym! Använder den varje dag och har aldrig fått så många komplimanger som för denna (från både tjejer och killar). Är nog inne på flaska nr 3 vid det här laget... :)

Det är bara namnet som är lite missvisande, Flowerbomb låter blommigt men den är rätt söt och kryddig!

AnneliH sa...

Den parfymen går inte av för hackor! Köpte den i våras på GranCanaria där den var myyycket billigare ;)

Elin sa...

jag har den och är väldigt förtjust i den! Dock räcker den i all evighet och jag är väldgt sugen att köpa Marc Jacobs "Daisys". Det vore kul om parfymer såldes i fle mindre (och billigare) förpackningar...

Anonym sa...

tycker flaskan är super snygg och doften är en riktigt favvo men jag har inte hunnit köpa den ännu. Kanske Tomten kommer med en, vem vet. =)

Helena sa...

Godaste! Hur länge kan man lukta på den på varenda flygplats och varje butik innan man köper den? 2 år är mitt facit...kanske dags att slå till? :)

Hanne sa...

Jeg har aldri testet den, men jeg elsker blomsterdufter, så jeg tror den er helt i min smak:)

Anonym sa...

haha, så tokigt! men den är fin och luktar säkert jättegott, ett julkappstips kanske? :)

. sa...

Det är min favvo med.. har använt den sen den kom! X antal flaskor har gått åt.. o har heller aldrig fått så många komplimanger för en doft som med denna..