tisdag 17 februari 2009
Kanel, kardemumma och mynta
Foto: Katja Kristoferson/Tasteline
Bulgursallad som dessert? Javisst, det är både spännande, gott och nyttigt. Jag blev så inspirerad av de exotiska ingredienserna och kombinationen bulgur och frukt att jag tänker testa redan ikväll!
Maria Masoomis recept på den fruktiga bulgurdesserten från Marocko hittar du här.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
11 kommentarer:
Jag har faktiskt testat något liknande och det var otroligt gott.
Lycka till med maten!
Kram
wow det ser riktigt läckert ut, är det lika gott som det ser ut kanske man måste testa. =)
nej jag ska inte påstå att det var så lätt men jag är lite av en morron människa så jag drog mig upp.
Jag skickar det på facebook om det är okej. =)
kan tänka mig att det är gott, i thailand äter man ju ris med apelsin =) bulgur är ju lita tuggigar eockså, så det blir nog jättegott med massa frukt och bär =)
Låter mums!
Kram cissi
Brukar äta bulgur/quinoafruktsallad till kötträtter ibland. Det passar jättebra, men spännande att ha det enbart som efterrätt.
Åh så god din frukost lät, du åt ju verkligen nyttigt för själen!
Såg det receptet men feg som jag är så vågade jag itne prova utan höll mig till vanliga efterrätter, du får säga va du tyckte om det sen
Oh, så gott det låter!
Det så sunt og godt ut:)
Spännande;)! Du är ju så piffig & fixig gumsan!
jag gillar verkligen marokansk mat ;)
Skicka en kommentar