tisdag 17 februari 2009

Kanel, kardemumma och mynta


Foto: Katja Kristoferson/Tasteline

Bulgursallad som dessert? Javisst, det är både spännande, gott och nyttigt. Jag blev så inspirerad av de exotiska ingredienserna och kombinationen bulgur och frukt att jag tänker testa redan ikväll!

Maria Masoomis recept på den fruktiga bulgurdesserten från Marocko hittar du här.

11 kommentarer:

Ellinor sa...

Jag har faktiskt testat något liknande och det var otroligt gott.
Lycka till med maten!
Kram

Anonym sa...

wow det ser riktigt läckert ut, är det lika gott som det ser ut kanske man måste testa. =)

Anonym sa...

nej jag ska inte påstå att det var så lätt men jag är lite av en morron människa så jag drog mig upp.

Jag skickar det på facebook om det är okej. =)

Anonym sa...

kan tänka mig att det är gott, i thailand äter man ju ris med apelsin =) bulgur är ju lita tuggigar eockså, så det blir nog jättegott med massa frukt och bär =)

Zizzi sa...

Låter mums!
Kram cissi

Anonym sa...

Brukar äta bulgur/quinoafruktsallad till kötträtter ibland. Det passar jättebra, men spännande att ha det enbart som efterrätt.

Åh så god din frukost lät, du åt ju verkligen nyttigt för själen!

Anonym sa...

Såg det receptet men feg som jag är så vågade jag itne prova utan höll mig till vanliga efterrätter, du får säga va du tyckte om det sen

lina sa...

Oh, så gott det låter!

Hanne sa...

Det så sunt og godt ut:)

Anonym sa...

Spännande;)! Du är ju så piffig & fixig gumsan!

Anonym sa...

jag gillar verkligen marokansk mat ;)