fredag 27 februari 2009

Hästminne


Två stolar och en jacka av militärsnitt klickades hem under dagen. Dessutom kom jag på att jag numera kan mitt kreditkortsnummer utantill. Frågan är hur bra det egentligen är på en skala? Eller kanske är det inget att jaga upp sig för. Jag äter omega 3-tillskott och har därför blivit tillräckligt smart för att komma ihåg sånt.

10 kommentarer:

Solli sa...

En tanke slog mig efter att du lagt upp bilden på VISA kortet...du borde ju göra en med ett personligt motiv (man kan ju göra det via sin bank nuförtiden)..ett motiv med leopardmönster! Det vet jag att både du o din plånbok hade gillat ;o)

Men var försiktig med att kunna ditt kredikortsnummer utantill...Gud vet hur många "klick,klick" man kan göra ifall man råkar gå i sömnen och laptopen är på..ok, det kanske aldrig skulle hända..men ändå ;o)

Zizzi sa...

Du har en utmaning att hämta hos mig, om du vill.
Kram cissi

Helena sa...

Åh vilket sött kort, ett sånt skulle jag vilja ha! Då kanske jag skulle lära mig siffrorna utantill också :)

Anna sa...

Tacka hjärnan bara :o)!

melanie sa...

hahaha;) ja så kan man ju också så det:)

Ellas Inspiration sa...

Ha ha, ja då kan man börja fundera men kortet är ju till för att användas iallafall mitt motto. Om det inte får komma fram varje dag så blir det obrukbart. För så är det väl?

Kram Karin

Flicka sa...

Självklart är det därför!

Sofie sa...

Vad bra, nu kan jag också ditt utantill. Äntligen kan jag börja shoppa!

Livet i byn sa...

Klart det beror på Omegan att du kommer ihåg numret fniss ;0)

~Livet i byn

LEIA-MAJA sa...

HEHE...SÖTNÖT....nötsöt:)

Hoppas allt är bra med dig gumman. Jag lääääängtar så tills vi kan ta oss härifrån....är trött så det räcker på sjukhuslivet nu vill jag lova....men men...lillpyret måsye ju må bra först.

Kramar i massor