tisdag 24 februari 2009

I'm in semmel-heaven


Fluffig grädde, perfekt smak och konsistens på bullen och underbar mandelmassa. Semlan från Vete-Katten får högsta betyg av mig!

Vilka fler har semmelfrossat idag?

14 kommentarer:

Emelie sa...

det är så konstigt med de där semlorna. Jag gillar de inte särskilt mycket men det ser alltid så fasansfullt gott ut. Och du är lika fin som vanligt!

Glad fettisdag!

Anonym sa...

Jag äter inte semlor =/ Så du får gärna ta min om du vill =D

Anonym sa...

Tack för din omtanke! Migränen är borta nu :)

Jag tänkte ta en semla efter spinningen ikväll :)

Ellinor sa...

Jag är på G, ska dock få i mig lite lunch först. Sedan blir det nog en semmelvariant à la Ellinor då jag inte är särskilt förtjust i originalet ;)
Kram på dig

Anonym sa...

Åh, hua, vad du frestas! Ser fantastiskt gott ut! Älskar semlor. Men det är ju inte så nyttigt...

Anonym sa...

Jag är inte så förtjust i semlor (kanelbullar är ju såå mycket godare), men idag åt jag faktiskt en på jobbet. Det är ju ändå fettisdagen, EN gång om året får man "offra" sig ;)

Unknown sa...

Jahapp, här sitter man hungrig å utsvulten å kollar på någon som mumsar i sig vad som enligt rykten ska vara den bästa semlan i stan, å själv har man inte ens sett skymten av en semla idag :(
Men men, jag håller modet uppe, hoppas verklingen det blir en riktigt grym semla för mig imorgon istället... Bara nu inte min "semmel-dejt" får förhinder... *hoppas inte*

Susanna sa...

Oj vad det såg gott ut! Jag är på jobbet men hoppas att älsklingen ska ha köpt en semla som väntar på mig hemma!

Anonym sa...

Jaaaag, hihi! Vi fick semla vid frukostfikat på jobbet. Nice, men lyckades kleta ner min cardigan med grädde. Klump-Fia...

Anonym sa...

Det var såååå nära att jag köpte en på jobbet. Men jag hejdade mig eftersom jag skulle äta middag hemma bara någon timma senare. Vuxet, va? :-)

Anonym sa...

Ah, jag vill oxa!!! Jag älskar semlor och äter alltid det med min pappa. Men det verkar jag inte hinna med i ar... Hur länge kan man fa tag pa semlor?

Kram Lisa

Anonym sa...

Moi;)!

Anonym sa...

nej ursch va hemskt, men jag åt 2 kanelbullar istället:) mums!!

Anonym sa...

Jag åt en igår och en idag - mums!