lördag 24 januari 2009

Influensa = blä!

Troligen - men bara TROLIGEN - är det influensasymptom jag haft de senaste fem dagarna. För er lyckliga som inte vet vilka symptomen är kan jag berätta att det är muskel- och ledvärk, frossa, hög feber, kraftig huvudvärk och yrsel. Som tur är har jag inte börjat hosta än...peppar, peppar. Man kan ju gå under för mindre.

Nä, nu får det verkligen vara slut med sjukdomseländet snart. Kan ingen beama mig till varmare breddgrader och beama tillbaka mig när dagarna blivit längre och lite varmare?

21 kommentarer:

Miss Agda sa...

Ja, det låter tyvärr som influensa :( Man får ju inte alltid alla symptom så du kanske slipper hostan iallafall. Då man har influensa så är det jätteviktigt att vila ordentligt, även då man redan är feberfri. Årets influensa kan också ge hjärnhinneinflammation så det är viktigt att vara lite observant på stel nacke med smärta, huvudvärk som inte ger med sig och ljuskänslighet & hög feber.
Men det enda som hjälper mot influensan är vila & vätska så antibiotika hjälper tyvärr inte då det är ett virus (i så fall kanske du knaprar på antibiotika i onödan?)

Anonym sa...

Jag har samma symptom och jag längtar också så mycket efter sol och värme!! Plågar mig med att kolla på resebolagens sajter...

Anonym sa...

Usch usch och fy! Jag hade ju flunsan för snart tre veckor sedan och det var INGEN höjdare. hoppas du blir frisk snart, du får käka massa B&J och mysa i soffan :)

Anonym sa...

USCH stackare Hoppas att du kryar på dig snabbt

Anonym sa...

Din stackare! Det sägs att kulmen av influensafall nåddes i veckan, så du var väl en av de drabbade :-( har också känt mig hängig några dagar, men det vill liksom inte bryta ut.

Anonym sa...

Här kommer lite motivation: tänk på alla fina vårplagg du får se i butikerna så fort du blir frisk. Krya på dig! :-)

Anonym sa...

usch å fy, inge kul å vara sjuk! :S

bli frisk fort och jag sger som du, VÄRME och vår NU tack! ;-)

KRAM

KATE sa...

ååh fyy.. Låter jobbigt! Hoppas du kryar (och bloggar!!)

Kram kram!

Anonym sa...

VAd jobbigt det lät! Krya på dig!

Anonym sa...

Hoppas du mår bättre snart!

Anonym sa...

Hua hua. Här har vi nog nån släng av maginfluensa :(. Urk. Hoppas du kryar på dig snart. kram Linda

Anonym sa...

Men fy, vad mycket du åker på just nu. Vad tråkigt!! Hoppas du mår bra snart igen. Jag hämtade just ut min körsbärskofta på posten. Det ska bli spännande att prova :-)
Kramar

Katja Kristoferson sa...

ÅÅÅ, men det värsta är att du pussade på mig i förrgår. SKIT SKIT SKIT
Jag börjar känna mig tussig.. nej, nu nyser jag... hjääääälp

Pia Wester sa...

Fy vad jobbigt! Hoppas du mår bättre snart!

Therese sa...

Hoppas du blir frisk - inge vidare att vara förpliktigad till lägenheten... KRAM

Anonym sa...

åhh din stackare, jag hade det direkt efter jul och det verkar ju fortfarande smyga sog på folk. Hoppas du mår bättre och blir kry snart. kram

Anonym sa...

Förstår att du är trött på eländet och influensa är ju inget att leka med! :( Du får lägga dig med datorn i sängen och vila dig i form, tråkigt men nödvändigt... Lite B&J glass och en bra film kanske också kan pigga upp? Krya på dig! Kram

Anonym sa...

ja, det är nog inlfuensa. så mådde jag iallafall =( du får kurera dig med glass, soffa, ipren och eventuellt bromhexin om det kommer hosta! hoppas du får slippa det! tråkigt att vara sjuk såhär till helgen med...krya på dig! KRAMAR

Anonym sa...

Åh stackare! Hoppas det snart har gått över

Anonym sa...

Doktorn "Livet i byn" säger att det låter som flunsan. Du vet den är hemsk i år och jag trodde aldrig jag skulle bli fri den. Nu efter låååång tid är jag på benen igen. Vi har ju varit sjuka sedan 15 december. Förhoppningsvis blir du piggare snabbt.

~Livet i byn

Anonym sa...

ja det hade vart mysigt. sitter här i spänning om hur det blir med mitt färgningsprojekt, tror att det blir riktigt bra. Kuddfodralen måste bara torka nu så får jag se =)