tisdag 27 januari 2009

Kofta att flytta in i

Lindex Shop Online
Fick nyligen hem en långkofta från H&M, men den var tyvärr lite för kort i ryggen. Kanske kan den här varianten från Lindex vara något? Men det stör mig att det på hemsidan inte framgår vilket material plagget består av. Någon som vet?

, , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Var vill du Petra...?

Emelie sa...

Nej ingen aning men det var väldans snygg! Jag älskar långkoftor, finns det ngot bättre? Som du säger: att flytta in i!

Anonym sa...

Hmmm... Har för mig att det var något med det materialet jag inte gillade. Men sen är jag väldigt svag för ren bomull, så det kan ha varit en skitsak :O)!

Anonym sa...

Har själv spanat på denna kofta på hemsidan - igår fick jag syn på den i butik. Jag gick fram och tog i den och tänkte genast: AKRYL. Och gick vidare. Kollade faktiskt inte ens på tvättlappen, så jag kan inte svära på materialet. Men nog kändes den "akrylig" alltid.

Helena sa...

Men hjälp vad skön och snygg! Den måste ju bara kollas in....älskar fallet på tyget! Mums!

Anonym sa...

Riktigt snygg! Helt i min smak. Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med materialfrågan..

Tusen tack för alla fina uppmuntrande kommentarer i min blogg förresten! :)

Kram!

Anonym sa...

Hej igen! Nu står det på Lindex hemsida att koftan består av 60% viskos och 40% bomull, vilket betyder att mina händer inte var att lita på, hihi! Får nog ta mig en sväng till Lindex i morgon och prova den...

Anonym sa...

Hej - yet again! Provade koftan på Lindex idag - man blir stor som ett hus i den! Jag älskar både korta och långa koftor - men de ska "krama" figuren. Lindexkoftan var helt rak och oformlig.