fredag 30 januari 2009

Ta vara på livet - och varandra

Fick en mycket sorglig nyhet tidigare i morse. Det är vid sådana här tillfällen man påminns om hur kort och förgängligt livet är.

Man påminns om hur löjliga ens egna "problem" ter sig i jämförelse och hur lätta de skulle vara att lösa, egentligen. Lev inte livet på paus, det är det alldeles för kort för.

Du vet inte vad som kan hända imorgon, så njut av livet så mycket du kan och ta hand om dina nära och kära - redan idag.

10 kommentarer:

Ingrid sa...

Ja så är det verkligen. Jag har fått gå den hårda vägen och efter en hel del sjukdom lärde jag mig ta vara på vardagen. Se det lilla i livet, ofta är det så att något behöver hända för att man ska lära sig detta.

Tänker på dig!

~Livet i byn

Anonym sa...

Vad tråkigt att höra. Ja, det gäller att ta vara av varje minut.

Anonym sa...

Ja, man glömmer lätt hur skört livet kan vara. Har själv varit med om flera mycket tråkiga händelser. Bl.a dog min lillebror i en trafikolycka för 10 år sedan... Trots det hamnar man ofta tillbaka i det gamla "tänket", och gnäller över små bagateller. Ha en skön helg!

Anonym sa...

Sant
Trevlig helg

Anonym sa...

Va tråkigt gumman!
Hoppas att du mår lite bättre i kroppen iaf. Hör av dig om du är så pigg att du vill ta en fika eller bio under helgen....annars är det snart måndag och gala:)

Kramar

Ellinor sa...

Det är hemskt att det ska behöva hända något hemskt så som att en nära vän eller anhörig lämnar en, innan man inser att man faktiskt bara har ett liv och leva. Lättare sagt än gjort kanske, men vi borde leva varje dag som om det vore den sista.
Massor med kramar till dig

Emelie sa...

Så himla tråkigt...verkligen. Men tänkvärda ord, sådant som man inte kan bli nog påmind om. Ta hand om dig.

Kram Emelie

Anonym sa...

Åh nej, va tråkigt, hopppas att du är ok. Jag tänker på dig. Du har så rätt, alldeles för många männsikor glömmer detta. Kramar i massor!

lina sa...

Så rätt, så rätt...Hoppas du är ok.
Kram.

Anonym sa...

Helt rätt. Man far se till att ta vara pa varje sekund. Hoppas att du är ok!

Kram Lisa