lördag 31 januari 2009

Två frågor innan jag går och lägger mig


1. Varför ser modellerna i H&M:s nya vårkampanj ut som vaxdockor med jätteperuker?
2. Varför levereras jeansen jag beställde nyss först i april/maj? Falsk marknadsföring!

Godnatt med er.

/Häxan Surtant

13 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Haha ja du jag håller med dig, inte är det lite photoshop där... Man blir ju nästan rädd att människor redigeras så de inte ens ser ut som att de lever! Fi vad fult med den långa leveranstiden.. Hm. kanske superpoppis så de är slut övberallt och de måste tillverka mer? :) Vi säger så. tack o godnatt

Anonym sa...

Aldrig kul med långleverans tid, störande! Man vill ju ha dom direkt! Det kanske är vaxdockor? Haha!

Anonym sa...

Ha-ha jag måste faktiskt hålla med dig ;0)

~Livet i byn

Anonym sa...

Tänkvärt..absolut!

Petra! Jag är i akut behov av dina supertips mot förkylning,vet du något som kan hjälpa mot öronvärk..kanske? Känner mig såå risig och vill vara friskt till Måndag! Kram till dig söt!:)

Anonym sa...

åh, visst är det dåligt??

jag gjorde en beställning från Haléns i veckan och fick leveransinfo att plaggen skulle komma i mitten på maj!?! helt sanslöst dåligt- då har man ju säkert glömt bort att man beställt saker!

Anonym sa...

Pissigt med de långa leveranserna. Jag beställde en bikini till resan , men den kommer inte förrän april så jag fick avbeställa den.
ulrika colorelle.blogg.se

Miss Agda sa...

Så hilma trist, man vill ju få sina vårjeans NU. Jag har förresten sett på¨några bloggar att Bikbok har några alldeles underbara jeans. Kanske skulle du kolla där om du kan köpa på plats. Jag tänker själv gå o kolla iaf. Tyvärr var deras hemsida inte up-to-date.

Kram

Rebecca sa...

Jag vet vad du gör JUST nu. Du stretchar.

Anonym sa...

mest förbannad blir jag på H&M leveranser! som du säger, de säljer en produkt som liksom inte finns! USCH!

mår du bättre nu?

KRAM

Katinka sa...

Oj, då. Levereras de inte förrän om flera månader? Och det stod inget om det i beställningen innan? Då är det verkligen falsk marknadsföring!

Katinka sa...

Jag köpte örresten en kjol på Marengs för ett par månader sedan, men där står det klart och tydligt att den levereras senare så man vet! Så ska det ju vara.

Anonym sa...

oj svåra frågor,, den andra frågan ställer jag mig med. Jag beställde bikinis direkt när katalogen kom och de kommer inte komma hem till mig förens v.14,, lite sent tycker jag som ska till thailand innan dess, så jag får springa till butiken och leta istället.. trist jag som älskar att klicka hem saker.. =P

Anonym sa...

jo det var väldigt skönt, lite lyxig till och med. Som tur är har man inte så mycket planerat som kräver bra klädsel, men ikväll ska jag på middag hos några vänner, men tills dess blir det mjukisar och städning här hemma..

häxan surtant,, skulle inte tro det. =)