onsdag 3 december 2008

För sent?


Bild från Kitsch

Det var visst advent i söndags! Har nästan missat det eftersom jag haft fullt upp med att klaga på det usla Lars Norén-vädret och mitt deppiga humör. Det verkar som att alla andra hunnit pynta hur mycket som helst - hemma hos mig är det enda tecknet på jul fyra turkosa stearinljus i en pärlbeströdd adventsljusstake i zink. Hjälp, hur ska jag hinna. Eller ska jag köra anti-jul i år? Hjälp mig!

, , ,

10 kommentarer:

Toblino sa...

du verkar ha en shopping ande i dej så hittar säkerligen den perfekta outfiten för fönstret hemma :) "less is sometimes more"

Anonym sa...

jag ska vara ärlig och säga att vi har inte ett endaste pynt här hemma, inte ens adventsljusstakar!! enbart för att jag inte vill lägga pengar på en massa pynt och stakar i år (vi måste köpa allting nytt) och för att jag faktiskt inte orkar. så man kan väl säga att vi kör lite anti-pynt i år:) det funkar det också, tar igen det nästa jul. hihi

Hanne sa...

Vi har bare funnet fram en adventtslysestake og adventsstjernen. Det er fortsatt lenge til jul, så du har goood tid:)

Anonym sa...

NEJ NEJ ingen antijul
Häng upp enstjärna i fönstret
Tänd ett ljus
köp en hyacint Sen är du på god väg

Anonym sa...

nej inte en anti-jul. Du kommer hinna ingen stress ännu. Jag har inte pyntat så mycket, jag har satt upp stjärnorna fixat en adventsbricka/stake/ och satt upp gardiner. Jag brukar inte börja pynta på riktigt förens till Lucia. Tycker det låter som du kommit på god väg, det är snyggt att inte ha för mycket jul grejer. Men om man vill göra det juligt och enkelt byt ut handdukar i badrummet mot röda och kanske röda panelgardiner. Bara att man byter ut inredning mot rödare alternativ gör en juligare stämning i hemmet. Men ta det lugnt än finns det tid. =)

AnneliH sa...

Du hinner...stressa inte...jag brukar pynta julveckan...om jag nu pyntar...vi får se om jag känner för det. Det blir ju jul ändå...bara man får vara med dem man tycker mest om. Ha en bra kväll!

Anonym sa...

Här har vi inget pynt alls... Tur att de pyntat lute ute pa gatorna annars skulle jag nog inte ens inse att det är december... Men det klart du hinner! Ingen stress.

Kram Lisa

Rosa Hemmet sa...

Klart att du hinner, du behöver ju inte göra det så stort, ta bara fram det du verkligen gillar och njut av dem, det turkosa är ju en självklarhet för dig har jag förstått;)

Anonym sa...

Det är långt ifrån försent! Julen varar in till påska! Finns fint pynt i turkost...

Anonym sa...

NEj, det är inte försent..klart du kommer hinna få d lite julmysigt hemma :o)

Kram!