söndag 9 november 2008

Lite ledsen...

Jag är i grunden en positiv person som så mycket det är möjligt försöker se livet från den ljusa sidan. Men ibland händer saker som gör att det blir svårare att vara positiv. En sådan sak hände igår och sårade mig djupt in i hjärtat.

Men jag tror inte på att ligga i sängen och deppa - bättre då att ge sig ut i regnet och njuta av att känna friska luften mot ansiktet.

Kram på er alla gulliga bloggläsare som tar sig tid att skriva kommentarer. Det är ni som gör att jag orkar hålla på, särskilt i jobbiga tider som dessa.


19 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas du får en skön söndag!

Anonym sa...

bra inställning där.
hoppas allt ordnar sig!
kram

Miss Agda sa...

Oj, låter inte så roligt! Men alla har vi jobbiga dagar ibland och jag hoppas att du snart känner dig lite gladare igen. Vi får iaf försöka ta en supertrevlig lunch imorgon! Kram kram kram!

Anonym sa...

Jag känner igen mig så väl i vad du skriver. Jag är själv en väldigt positiv människa som försöker se allting positivt, men ibland kommer något över en och man blir ledsen/förbannad. Jag har alltid sjukt svårt att acceptera att jag blir ledsen, så jag brukar låtsas att jag inte är det och talar sällan om det för någon annan. Mycket dumt beteende, något jag definitivt behöver jobba på!
Ha en bra dag i alla fall och ta ett hemmaspa, det ska jag göra :)

Anonym sa...

Vilken stark person du är! Bra förebild!

Kram!

Anonym sa...

Åh men man måste få vara deppig och ledsen ibland också, det är nyttigt att gråta ut ibland. Hoppas friska luften gjorde susen för humöret!!

Kram

Anonym sa...

STOR Kram

Anonym sa...

Önskar jag kunde göra dig strålande glad....nu bums:)
Men en fika nästa helg kanske???

Ja....nu är jag tyvärr jättemissnöjd med håret......men vi får se om det fixar sig.

Kramar

Anonym sa...

Åh, vad tråkigt. Men det är ju svårt att vara glad och positiv när det händer jobbiga saker. Då måste man ju få vara ledsen.
Många kramar

Anonym sa...

Jag önskar så mkt att du ska slippa bli så ledsen - du som är så positiv!!:( nej så här :) Tusen kramar

Anonym sa...

Jag känner igen mig, men även positiva människor blir sårade och ledsna ibland.. Hoppas det känns liite bättre efter promenaden i regnet, många tröstande kramar!

Anonym sa...

Hoppas att regent hjälpte och att allt känns bättre idag !

Anonym sa...

jättetråkigt att höra att du gick igenom ngt sårande igår :o( Hoppas det inte var ngt alltför tråkigt o att du är på benen igen..du är en härlig människa och om jag "känner " dej rätt så kommer motgångarna bara ge dej energi..du är ju en riktig egokicking girl!

Anonym sa...

Ibland är det väldigt tungt...och svårt att ställa om tanken till det positiva igen...och då måste man få "spy". Hoppas att du har haft en bra söndag trots allt. *tröstar*

Anonym sa...

en bamsekram kommer här! man kan inte vara på topp jämt, men du har ju en bra inställning!

Ullis/Leva på landet sa...

Inte kul när det är jobbigt. Du är ju verkligen en positiv människa för det sprutar verkligen glädje om dina ilägg.

Ha det bra och hoppas att det löser sig.

Anonym sa...

Usch, det är jobbigt med de där mörka molnen som gör att man inte kan se solen ordentligt.

Hoppas det ordnar sig!

Du verkar dessutom ha en bra och sund inställning!

Anonym sa...

Upp med morrhåren Tiger! Du har världens bästa blogg, en supersnygg klädstil & verkar vara en grym person, det kan du alltid glädja dig åt, vad som än händer.. Kram!

Anonym sa...

Åh vad tråkigt!! Hoppas det blir bättre snart :) Kram