lördag 15 november 2008

Vem försöker jag lura?

Ni kanske tror att jag blivit mitt gamla vanliga jag eftersom blogginläggen trillat in rätt ofta på sistone. Men så är inte fallet. Det handlar snarare om konstgjord andning. Egentligen mår jag piss. Har konstant ont i magen och i huvudet. Får knappt i mig någon mat, drömmer läskiga mardrömmar och har feber.

Känns som att jag håller på att ramla ner i ett stort, svart hål...

19 kommentarer:

Helena sa...

Usch och fy, skickar en stor kram!!

Therese sa...

Men hur är det fatt??

Rebecca sa...

Det låter inte alls bra. Jag var på väg att gå fram och ge dig en kram på F&S idag, men du försvann innan jag hann göra det. Jag skickar en nu istället. Hoppas det vänder. Kram!

Therese sa...

Du får massa kärleksmums från mig! Kramis och hoppas på det bättre för dig!

Petra Bloggar sa...

men jösses hur är det egentligen *kramar om*

Free Fashion Pia sa...

Hoppas verkligen du har någon IRL att luta dig mot.....*kram*

Miss Agda sa...

Nä, men lilla du.... Försök att äta nånting som du gillar,nånting supergott. För äta måste du. Och träna inte om du inte kan äta för då blir du sjuk. Skickar en jättekram och om du orkar så kan vi ses o ta ett glas (eller tre) vin någon kväll nästa vecka! KRAM

Lia sa...

Tja, lite träningsverk har jag nog..det känns nog i armen att jag svingade iväg x antal bowlingklot i går. Men det är inget jämfört med hur jag kände mig efter förra gången jag bowlade. Ajaj, då hade jag ont i både rygg och arm :) Otränad, jag??
--------------
Jag har ingen aning om vad som hänt dig, men jag hoppas verkligen att du mår bättre snart..låter som du verkligen mår dåligt nu. Önskar att jag kunde hjälpa *stor kram*

"When you´re this low, the only way to go is up"

Annika sa...

Näe, fy, det förstår jag verkligen! Det tar TID. Låt det ta tid. Bryt ihop ordentligt så att du kan komma igen, sen... Det är ingen brådska. Jag är säker på att livet har stora planer för dig. Du verkar så go på det lilla jag sett. Lyssnade på Pink - So what och det är en skön låt om man känner sig lite ensam. Om du visste hur många som känner sig ynkliga, ensamma och svaga idag, imorrn och nästa dag. När jag måste dåligt "roade" jag mig med att läsa om relationer osv på olika psykolog-sidor och på forumen framkom det att vi är många som gråtit i badrummet och känt det som att världen går under och lika många som suttit ensamma hemma både, fredag- och lördagkvällar och storhelger osv. Skickar en kram denna lördag när det kan vara lite kämpigare!

Ullis/Leva på landet sa...

Vet ju inte vad som hänt men hoppas verkligen att du kan komma ur det och bli bättre snart.

Kram

Att ha det gott sa...

Jag hoppas att du snart blir bättre KRAM

Flicka sa...

Oj Gumman! Vad jobbigt! Om jag kunde skulle jag gärna hjälpa dig. Hoppas du har någon/några som du kan luta dig mot och var inte rädd för att göra det. Det blir ännu jobbigare om man försöker klara sig helt själv. Stor kram till dig!

Livet i byn sa...

Gumman!!! Det låter inte alls roligt, direkt jag läser det tänker jag på medicinbiverkningar. Du äter inget som kan få dig att må så där? Jag har egen erfarenhet från det, trodde jag fått alzheimers. Värsta tiden i mitt liv, efter en vanlig medecin mot ryggont.

Goda tankar och kramar till dig!!

~Livet i byn

Katja sa...

Usch då! Hoppas du hittar ut innan hålet når dig!

Katja sa...

Ja.. du verkar behöva lite, så jag beamar över det! :)

Emma sa...

Jag blir så ledsen när du skriver sådär. Jag hoppades verkligen att du mådde bättre igen när inläggen började komma oftare. Du får inte sluta äta, träna och sova när livet är piss. Kryp upp i stor famn och få kärlek och tröst. Av mig får du många, många kramar som jag hoppas hjälper lite. /Emma

nathalie sa...

usch vad trist det är att du inte mår bra! hoppas det blir bra snart i alla fall! kram!

Solli sa...

Tråkigt att du inte mår bra! Säg till ifall d finns ngt som jag kan göra! Eller hjälpa dig med?
Försök att ta hand om dig själv o få i dig mat..läs böcker, kolla på filmer så att du får tankarna på annat håll.
Kramis!

anna sa...

Vad an det dåliga måendet? :S Hoppas verkligen du mår bättre snart vad det än är! Kram!