lördag 8 november 2008

Snö, is och dåligt väder på min balkong


Bilder från Frapp

Vet inte varför, men idag bara väller julkänslorna fram. Beror det kanske på att jag har tänt små mysiga ljus i hela lägenheten? Hittade ännu mer snö- och isinspiration inför julen, hos Frapp.

Tyvärr blir det inga outfitbilder idag - solen skiner varken på min balkong eller i sinnet. Så där är det ibland. Hoppas ni står ut med att vänta ett tag.

, , , , , , ,

8 kommentarer:

Lia sa...

Sådana dagar har vi alla ibland, helt förståeligt i detta novembermörker. Nu ska jag tända ljus, äta choklad och krypa ner under en filt i soffan. Nyss hemkommen efter cykeltur i regnet..brr!

Anonym sa...

Det är helt klart en sådan dag bara som man ska krypa ner under en filt i soffan med ett glas vin och bara mysa i skenet från stearinljus, man får passa på under den här årstiden då det är lite legalt att vara inne :)

Linda sa...

vilken fin blogg du har! den ska jag lusläsa när jag har mer tid. ha en trevlig kväll

♥ Malte och Lisa ♥ sa...

Tack så mycket!!

Anonym sa...

Härligt att höra:)

Jag postar ditt vinstpaket på måndag, posten har varit stängd (nackdel med liten stad) hoppas att det är Ok:)

Kram och hoppas att du får en fortsatt härlig helg!

Anonym sa...

jag kommer i julstämning när jag går in på din blogg ;)

Anonym sa...

Jag har haft julkänslor hela denna veckan. Jag vill slå in klappar, pynta och baka med barnen. Får dock vänta lite. Gör jag inte det så har jag ju inget att göra sen.

Anonym sa...

jag längtar också supermyckt efter julen. men jag är så inbiten så jag tycker att julen bara ska vara i rött, vitt och guld ;-)