måndag 10 november 2008

Krama mig!

Usch, jag fryser och känner mig allmänt risig. Men alltid när jag har känt så här har ett träningspass gjort susen, så jag testar den medicinen idag också. Det jobbigaste är att komma hem till en tom soffa efteråt. Skulle så gärna vilja slippa tillbringa alla vardagskvällar ensam, det är så skönt att kunna prata om dagens händelser med den man älskar. Brr. Nu fryser jag ännu mer...

24 kommentarer:

Miss Agda sa...

Här kommer första kramen!

Anonym sa...

hoppas träningen gick bra och att du får en varm kväll gumman.

massa kram!

M. sa...

tittar in för att önska dig en fortsatt bra vecka samt ge dig en kram :) hoppas att du känner dig bättre snart :)
kram kram

Anonym sa...

Förstår precis hur du menar, jag saknar också någon att prata med på kvällarna. Varannan vecka har jag ju tjejerna men det blir inte riktigt samma sak...

En kram från mig också!

Anonym sa...

Åh...här kommer en värmande kram!

lina sa...

Massor av kramar från mig också!!!

Anonym sa...

Kram på dig! Hoppas du känner dig bättre efter träningspasset. En tom soffa är inte kul, men tänk så mycket tid du får att blogga ;) Känns ibland som jag "försakar"sofftid med familjen för allt bloggande.
kram

Anonym sa...

självklart får du kramar från mig också sötnos!

Anonym sa...

kramar kommer här!
förstår att det är ensamt och kallt.. strongt av dig att ta dig till ett träningspass när du känner dig så nere & risig- jag hoppas att det hjälper!!

Åsa sa...

Men shit gumman. Inte ska du träna om du håller på att blli sjuk! Och inte ska du känna dig ensam! Häng här hos oss så håller vi dig sällskap...

Anonym sa...

Är det alla vardagskvällar han är borta alltså? Låter lite trist..
Ulrika colorelle.blogg.se

Anonym sa...

Du får en stor härlig kram från mig!

Anonym sa...

Kraaaam! =0)

Anonym sa...

Blev det bättre efter träningen? Förstår att det är trist att vara ensam hemma på vardagarna, min sambo åker iväg på torsdag och kommer vara borta i 10 dagar, det är 9 dagar för mycket! ;) Många värmande kramar!!

Anonym sa...

Tack, ja det är de verkligen:)

Idag skickade jag iväg ditt paket, hoppas att du får nytta av de:)

Kram Kram!

Anonym sa...

här kommer en kram till!!

hjälpte träningsmedicinen??

♥ Sanna ♥ sa...

Du får en stor KRAM av mig ochså tänkte titta in då jag hittade ditt namn ibland dom flesta bloggar/kommentarer, jag läser ochså.. första intrycket var kanon så jag kommer att titta runt lite nu
KRAM och vet vad du menar med att ha den man älskar hemma.. min man reser varje vecka men denna vecka kommer han vara hemma trots massa jobb.. så jag är på kanonhumör vi kan ju sitta brevid varrandra trots att han arbetar sent ;0)
KRAMISAR!!!!

Anonym sa...

nej nej. här är det ingen snö. bara grått och trist och regn.
sådär vackert har vi det nog inte förän i januari-februari om vi har tur :)

Anonym sa...

Förstår hur du känner dig! (Det är inte så många snygga seglare här i amtserdam-lgh), tror jag härmar dig & handlar en likadan jacka från asos :o) stor kram!

Anonym sa...

Jag skickar en kram

Anonym sa...

din stackare hoppas du känner dig lite bättre, dock kan jag inte krama dig irl men jag skickar en lite kram via bloggen och hoppas den gör dig lite gladare. =)

Anonym sa...

Skickar en kram!

Anonym sa...

KRAM! Tusen kramar!

Anonym sa...

Hoppas att träningspasset gjorde susen!

Jag vet precis hur det är att komma hem til en tom lägenhet när jag verkligen känner att jag behöver min älskling och jag förbannar Norrland som tagit honom ifrån mig. Men så vet jag ju att han alltid kommer hem igen.

KRAM