torsdag 20 november 2008

Ooops...vad hände här?


Skärmdump från H&M

I morse när jag kollade hade inget hänt i H&M:s onlinebutik. Men när jag - typ två timmar senare - kommit till jobbet och loggat in på datorn läser jag på en rad modebloggar att H&M har släppt en massa små svarta festklänningar som nu är utsålda (ja, nästan då). Var det fler än jag som inte riktigt hängde med? :-)

, , , ,

15 kommentarer:

Hanni sa...

Totalmissat. Jag har 2 beställningar på g så det känns bara dumt att gå in där hela tiden. För jag vet att då adderar jag bara varor till nuvarande beställningar. :P

caroline sa...

oj, snacka om miss. Det visste jag inget om, va trist. Kanske kommer in ett gäng till sedan, brukar ju vara lite så med H&M ibland om man har tur. eller snarare förra året var det så med julkalenderskläderna. Så vi får hålla tummarna. =)

Marielle sa...

Den första skulle gärna hängt i min garderob.. letar nämligen efter jul/nyår klänning:) men jag får leta i London istället är pank just nu.

Yes den är fin =) hur tycker du jag ska klippa mig? KRAM

nathalie sa...

men gud.. alla borde ju få ha chansen att köpa klänningarna!

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Snygga klänningar!
ja,det har jag också missat.

LEIA/MAJA sa...

haha...ja fort gick det....men jag gissar på att det kommer fyllas på igen...så det är bara att vara på hugget om man vill ha något. Jag är lite sugen på volangklänningen som kanske skulle funka med lite mage...men nä....inget köp för mig...ekonomin gråter.

Hoppas att du känner dig lite bättre nu!!!! Vi får ta oss i kragen å dricka chailatte snart...så kankse vi kan le lite tillsammans:)

Kramar

Sanna sa...

Missat totalt, men som sagt det finns väldigt snygga klänningar på Linex just nu, ochså små svarta och andra otroligt fina som man inte alls är van vid!!!
KRAM

MissStorm sa...

Hade jag inte en aning om. Men det verkar vara lite för mycket volanger för min smak...

Miss Agda sa...

Jag hade också helt missat detta. Den med volang var superfin!!

delinda sa...

kanske lika bra för en slösa som jag ;) ha en fin kväll!

fridas favoriter sa...

Jag missade det helt (och nu är *allt* slut), fast jag är en sån H&M-junkie ;) De brukar släppa nya kläder i affärerna på torsdagar, så det kanske är en bra idé att spana på hemsidan då också...

Linda sa...

Jag såg klänningarna alldeles nyss och blev störtförälskad i tubklänningen med dom fina volangerna. Kommer besöka webshopen flitigt i hopp om att det fylls på.

Solli sa...

den där söta klänningen med rosett därbak hade jag gärna lagt vantarna på..

Mia sa...

Japp...jag har missat det helt. Gick tusan så fort!

Hanna sa...

Jag missade det. Tyvärr för de där heelsen hade jag gärna lagt vantarna på.