fredag 7 november 2008

Watch out, kids!


Bilder från Ikea

Snart får alla barnfamiljer hålla hårt i lamporna på sin Ikeaavdelning. För jag har nämligen börjat fatta tycker för en hel del av den belysning som säljs där. Roligare former och färger än Vuxen-Ikea, där den viktiga glimten i ögat ibland saknas...

Takkronan "Minnen" (199 kr) högst upp till vänster gillar jag extra mycket - den höll nästan på att slinka ner i kundvagnen senast.

, , , , , , ,

9 kommentarer:

Miss Agda sa...

Jag gillar också takkronan. Och den är ju inte alls barnslig tycker jag.

Ulrika sa...

Min syster älskar sin blomma hon har på väggen. Den är alltid tänd när hon ska sova. Jag tycker den r underbar, den ger precis rätt mängd ljus. Plus att det jag gillar med IKEA, är att priset får dig inte att bli gråhårig!

Nelly sa...

ja, men visst är man lite "orolog" ibland då man inte vet vem som läser bloggen. men inga jag skriver ngt mindre positivt om iaf. : )

hoppas att du får en bra fredag! : )

Ulrika sa...

Jag tror du har något som jag blir avundsjuk på. Så funkar vi tjejer ;-)

Hanna sa...

De är jättecoola.

AnneliH sa...

Roligt att barnen får lite snygga grejjer ;)...förr fanns det bara tråkiga rislampor att hänga upp. Håller med att lampan i vänstra hörnet är snygg!

Camilla sa...

Jag har spanat på takkronorna på IKEA, så snygga men tyvärr får jag vänta tills jag har en egen lägenhet för det är ingen annan i familjensom gillar dem :(

Att ha det gott sa...

Den gillar jag med

nathalie sa...

åh den lilla takkronan är ju supersöt! :)