En av de absolut största fördelarna med att jobba på mitt jobb är mina fantastiska kollegor som inte bara är toppenbra utan också lagar underbar mat. Fatta att jag (som knappt kunde koka makaroner innan jag började där) har blivit inspirerad av dem! Idag firade vi lanseringen av vår sprillans nya sajt som ni kan kolla in här.
onsdag 11 juni 2008
En vanlig dag på jobbet...
En av de absolut största fördelarna med att jobba på mitt jobb är mina fantastiska kollegor som inte bara är toppenbra utan också lagar underbar mat. Fatta att jag (som knappt kunde koka makaroner innan jag började där) har blivit inspirerad av dem! Idag firade vi lanseringen av vår sprillans nya sajt som ni kan kolla in här.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Vilket kött, vilken finess, vilka snygga kockar! Du har det bra som får maten lagad till dig på jobbet. Tänk den som fick det...
/Frodig
Skicka en kommentar