söndag 20 juli 2008

Jag och Karl Lagerfeld har något gemensamt


Bilder ur boken "The Karl Lagerfeld Diet" (Amazon.com)

Nämligen vår jeansstorlek. Åtminstone om man ska tro ett uttalande av "Kaiser Karl" i en intervju för New York Magazine 2006: “My only ambition in life is to wear size 28 jeans.” För sex år sedan gick kultdesignern ner över 40 kilo och sin metod har han sammanfattat i boken "The Karl Lagerfeld Diet". Jag är lite nyfiken på boken - inte för att jag vill testa hans diet utan för att bildsmakproverna ovan lockar.

Här kan du läsa hela intervjun ur New York Magazine.

Så här beskrivs Karl Lagerfeld-dieten i Elle Puls:

Princip: Designgurun som skapar kollektioner till Chanel, Lagerfeld gallery och H&M och menar att mode är den hälsosammaste anledningen att gå ned i vikt. Karl tappade 40 kilo på 13 månader för att komma i sin super­slimmade Diorkostym, designad av Hedi Slimane. Karls mycket franska diet baseras på mycket skönhetsbehandlingar som sätter fart på cirkulation och förbränning, ingen regelrätt motion. Encore fransk mat såsom camembert, röda årgångsviner, gåslever och gärna kaninpaté inmundigas, men i små graciösa portioner.
Omdöme:
Bra om du är liten i maten. Du kan äta vad du vill och gå ned i vikt om det du äter är i små mängder, och du gör av med mer energi än du stoppar i dig.
Anhängare: Karl Lagerfeld, mängder av modeller.

, , , , ,

2 kommentarer:

Petra Bloggar sa...

nu blev jag också sugen på att läsa den boken! :D

Ellas Inspiration sa...

Låter som en bra kur! Vin, ost och skönhetsbehandlingar! Det kanske man borde prova!

Får nog kika i den boken!

Ha en bra dag!

Kram Karin